Afgelopen weekend met een vriendin gelogeerd in het Martini hotel.
Bij aankomst moesten wij onze autosleutels inleveren, omdat we twee parkeerplekken hadden geboekt voor 15 per dag. Volgens de receptiemedewerker is dit gebruikelijk, want het personeel verzet weleens auto's als er andere gasten naar huis gaan.
Ik gaf aan mijn autosleutel niet af te willen geven (aangezien ik nogal een dure auto heb waar ik heel zuinig op ben), en vroeg of ik in de hoek mocht parkeren zodat ik er zeker van was dat mijn auto niet verzet zou worden. Ook stelde ik voor om mijn telefoonnummer achter te laten zodat men mij kon bellen als mijn auto verzet zou moeten worden. De receptiemedewerker bleef herhalen dat het inleveren van autosleutels bij de regels van het hotel hoort en daar bleef het bij.
Uiteindelijk heb ik na veel ritjes door Groningen bij Qpark Oosterpoort geparkeerd voor 13,50 per dag. Dit is overigens nog goedkoper dan parkeren bij het hotel. Bij het weggaan is niet eens aan ons gevraagd hoe ons verblijf was.
Bovendien waren de kamers smerig. Vooral de badkamer. Het putje was bruin en smerig en er lagen dikke zwarte haren op de grond en tegen de badkamertegels geplakt.
De ligging van het hotel is wel prima en de bedden liggen lekker.