Volledig restitueerbaar voor vr 13 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 14 okt.
ZenHotels.comUS$ 216
Orbitz.comUS$ 216
Beoordeeld op 8 mei 2023

Groningen is voor ons ver weg, maar wat hebben we genoten. Ontvangst was zeer gastvrij. Personeel aan de bar was attent, vakkundig en gepast gezellig. Vanwege programma met dochter at een van ons alleen in de brasserie. Maar wel de beste tafel! Eten was prima, kamer, badkamer en bedden: uitmuntend. Een van de betere hotels waar ik ben geweest, erg sfeervol.
‘t Was ver, maar lekker. Absolute aanrader.

Beoordeeld op 8 mei 2023

De kamer was beeldschoon ingericht, met oog voor detail, alles klopte gewoon perfect.
Het eten in de brasserie was zeer smaakvol met uitstekend personeel, en heel klantvriendelijk! De volgende dag was er een ontbijtbuffet welke fantastich was en apart kon je nog een bestelling voor bijvoorbeeld scrambled eggs of een andere variant. De tuin aan het Prinsenhof is mooi onderhouden en een genot om een wandeling te maken.

Kamertip: Een aanrader om te verblijven!
Beoordeeld op 5 mei 2023

Super goede bedden, mooie kamer!
De kaart in het restaurant is wat ons betreft wat te luxe.. weinig normale keuzes.
Erg vriendelijk personeel, we hadden via weekemdjeweg een luxe kamer geboekt, alleen bij aankomst hadden we een kleinere kamer.. hebben ons kosteloos omgezet naar de grotere luxe kamer.

Beoordeeld op 24 april 2023

4 kamers geboekt i.v.m. ons jubileums etentje, aangezien 8 personen niet in de buurt wonen, kamers zijn allemaal anders ingericht en zeer comfortabel. Heerlijke bedden, goede inloopdouche en ruim bad.
Ondanks dat het hotel centraal in het centrum ligt, heerlijk geslapen en totaal geen hinder van omgevingsgeluiden.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 24 april 2023

Over Hotel Prinsenhof kan ik met veel enthousiasme zeggen dat het een fantastische plek is om te verblijven. De locatie is ideaal, gelegen in het hart van de historische binnenstad van Groningen. Het hotel is gehuisvest in een prachtig gerenoveerd klooster en de kamers zijn elegant en comfortabel ingericht.

Maar wat dit hotel echt onderscheidt, is de geweldige service die het biedt. Het personeel is bijzonder vriendelijk, attent en behulpzaam. Ze doen er alles aan om het verblijf van hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Het ontbijt is meer dan uitstekend.

Ik heb al veel hotels bezocht, maar het Hotel Prinsenhof blijft zeker bij mij in herinnering. Ik zou dit hotel aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een comfortabele, gastvrije en stijlvolle accommodatie in het prachtige Groningen.

Datum van verblijf: april 2023