Twee overnachtingen geboekt in het Bastion Hotel Groningen, comfort kamer, aangekomen en ingecheckt na een lange dag. Service van de medewerkers is goed, echter daar blijft het bij.
De menukaart is zeer beperkt als het over een lunch gaat (soep en brood) dan de kamer die zeer achterhaald is en slecht onderhouden, de bedden zijn vreselijk en je komt er dus ook gebroken uit. Dan het allerbelangrijkste is dat het hotel vol zit met bouwvakkers, monteurs, en polen, Roemenen die daar massaal verblijven! De bar zit overvol en er wordt flink gezopen tot de mannen naar een kamer rollen. Dit in de CORONA tijden is onacceptabel! De 1,5m afstand in de bar die grenst aan de balie wordt volkomen genegeerd. Als je wat wil eten in de avond dan schrik je je eigen een hoedje van de prijzen (bv. 20,00 voor een mootje zalm of 19,00 voor een schnitzel) waar de kok ook nog meer dan een uur mee bezig is voor dat deze worden opgediend (slechte kwaliteit voor een hoge prijs) Ik heb de volgende dag gelijk uitgecheckt en toch even mijn ongenoegen geuit richting een baliemedewerker die ook toegaf dat het hotel echt voor de bouwvakkers is ingericht! Ik heb natuurlijk twee nachten betaald en 1 overnachting genomen, compensatie twee biertjes van de verzamelrekening af? Het is niet erg dat het Bastion Hotel in Groningen inspeelt op de behoefte van de mensen en de CORONA tijden, echter vermeld het even dat het een hotel voor een bepaalt soort publiek is en houdt je eigen aan de CORONA regels (dus niet alleen een handpompje met een klein bordje erbij) niemand hield zich aan jullie goede maatregels!