Volledig restitueerbaar voor 09-06-23
Vio.comUS$ 95
TravelocityUS$ 104
Beoordeeld op 7 februari 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is leuk maar echt zo oud en geen onderhoud
Alles is beschadigd of stuk, vitrage gordijnen met scheuren er in
Zomen hangen met speltjes in elkaar
Armoede ten top.
De receptie is een puinhoop T ziet er niet uit
Zeker niet zoals het in een hotel zou moeten zijn
Ook de binnenplaats oh wat een armoedige bende.

Kamertip: Gewoon wat anders uitzoeken
Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 6 februari 2023

Heerlijk verblijf en top locatie in de stad. Alles is op
Loopafstand en het hotel is erg netjes en ziet er goed uit. Je kan hier ook heerlijk eten en de service is ook top.
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 9 januari 2023 via mobiele applicatie

Mooie suite met bubbelbad.
Lekker ontbijt(spek).
Men luisterd naar de op-en aanmerkingen en zoeken meteen naar een oplossing.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam, bedankt Marijn.
Parkeergarage reserveren(via het hotel) is een must, daar het hotel in een autovrije straat ligt.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeeld op 17 november 2022

Voor onze trouwdag hadden wij een suite met een vijfgangendiner gereserveerd bij dit hotel.

Om half zeven namen wij plaats in het restaurant. Op dit moment kregen we ons welkomstdrankje. Om kwart over zeven werd de eerste gang geserveerd en rond acht uur de tweede. Toen hebben we aangegeven bij de bediening dat wij 's avonds nog plannen hadden, en dat we het wel lang vonden duren tussen de gangen. Wij hoorden toen van de persoon die onze tafel bediende dat "onze tafel vandaag geen prioriteit had" (letterlijke quote). Hierna was voor ons de glans er wel een beetje af. Toen wij na half negen pas ons hoofdgerecht koud opgediend kregen met daarbij ons tweede drankje, de wijnsuggestie van de bediening, zaten we inmiddels in een compleet leeg restaurant. Door het lange wachten, maar ook vooral het gevoel dat we niet welkom waren, hebben we het hoofdgerecht en de wijn teruggestuurd en zijn we vertrokken. Wij hebben 's avonds nog ergens anders gegeten. Op onze trouwdag.

Onze klacht hebben wij besproken met de general manager, Emile, via email. Ook hebben wij om compensatie gevraagd omdat wij nog ergens anders hebben moeten eten. Dit was de reactie:

"Wij bereiden het eten vers op moment van bestellen in de keuken en ondanks verschillende dieetwensen zijn de gerechten in een normaal tempo geserveerd en voor een 5 gangen diner, dit duurde niet langer dan gebruikelijk. Het is erg vervelend dat u zich niet welkom voelde bij ons personeel en ik heb dit besproken met hun en zal hier aan gaan werken om dit in de toekomst te voorkomen."

Wees dus gewaarschuwd. Het is normaal bij dit hotel om na 2 uur en 3 kwartier nog geen hoofdgerecht te hebben, en hoewel de bediening ons letterlijk vertelde dat onze tafel geen prioriteit had (in een leeg restaurant) was het slechts ons gevoel dat we niet welkom waren.

Zware tegenvaller. Totaal het geld niet waard, en ze zijn dus ook niet bereid om problemen op te lossen met ontevreden gasten.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 14 november 2022 via mobiele applicatie

Het hotel biedt redelijk ruime kamers, in romantische sfeer. Helaas is het bij nader inzien allemaal wat minder, en niet zo schoon. Het is vooral vergane glorie. Klap op de vuurpijl was dat onze kamer helaas geen warm water had en dit probleem tijdens ons verblijf niet kon worden verholpen. Een koude douche, dus, als afsluiting van het vip arrangement. Ter compensatie kregen we wel korting. Wat blijft hangen is de indruk dat hier tegen zo laag mogelijke kosten zo veel mogelijk omzet moet worden gedraaid.

Datum van verblijf: november 2022