Expedia.comUS$ 105
TravelocityUS$ 105
Vio.comUS$ 97
eDreamsUS$ 97
Beoordeeld op 17 november 2022

Voor onze trouwdag hadden wij een suite met een vijfgangendiner gereserveerd bij dit hotel.

Om half zeven namen wij plaats in het restaurant. Op dit moment kregen we ons welkomstdrankje. Om kwart over zeven werd de eerste gang geserveerd en rond acht uur de tweede. Toen hebben we aangegeven bij de bediening dat wij 's avonds nog plannen hadden, en dat we het wel lang vonden duren tussen de gangen. Wij hoorden toen van de persoon die onze tafel bediende dat "onze tafel vandaag geen prioriteit had" (letterlijke quote). Hierna was voor ons de glans er wel een beetje af. Toen wij na half negen pas ons hoofdgerecht koud opgediend kregen met daarbij ons tweede drankje, de wijnsuggestie van de bediening, zaten we inmiddels in een compleet leeg restaurant. Door het lange wachten, maar ook vooral het gevoel dat we niet welkom waren, hebben we het hoofdgerecht en de wijn teruggestuurd en zijn we vertrokken. Wij hebben 's avonds nog ergens anders gegeten. Op onze trouwdag.

Onze klacht hebben wij besproken met de general manager, Emile, via email. Ook hebben wij om compensatie gevraagd omdat wij nog ergens anders hebben moeten eten. Dit was de reactie:

"Wij bereiden het eten vers op moment van bestellen in de keuken en ondanks verschillende dieetwensen zijn de gerechten in een normaal tempo geserveerd en voor een 5 gangen diner, dit duurde niet langer dan gebruikelijk. Het is erg vervelend dat u zich niet welkom voelde bij ons personeel en ik heb dit besproken met hun en zal hier aan gaan werken om dit in de toekomst te voorkomen."

Wees dus gewaarschuwd. Het is normaal bij dit hotel om na 2 uur en 3 kwartier nog geen hoofdgerecht te hebben, en hoewel de bediening ons letterlijk vertelde dat onze tafel geen prioriteit had (in een leeg restaurant) was het slechts ons gevoel dat we niet welkom waren.

Zware tegenvaller. Totaal het geld niet waard, en ze zijn dus ook niet bereid om problemen op te lossen met ontevreden gasten.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 14 november 2022 via mobiele applicatie

Het hotel biedt redelijk ruime kamers, in romantische sfeer. Helaas is het bij nader inzien allemaal wat minder, en niet zo schoon. Het is vooral vergane glorie. Klap op de vuurpijl was dat onze kamer helaas geen warm water had en dit probleem tijdens ons verblijf niet kon worden verholpen. Een koude douche, dus, als afsluiting van het vip arrangement. Ter compensatie kregen we wel korting. Wat blijft hangen is de indruk dat hier tegen zo laag mogelijke kosten zo veel mogelijk omzet moet worden gedraaid.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 13 november 2022

Heerlijk ontbijtbuffet maar sombere kamer
Uitzicht op blinde muur.
Om halve meter afstand werd er geklust in volgende woning
Super kleine glazen wijn voor veel geld.
Geboekt via Groupon
Wij voelden ons weggestopt.
Ligging in de stad is perfect

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 24 oktober 2022 via mobiele applicatie

Door (bij de directie bekende) overlast van studenten twee nachten slecht geslapen. Ze zouden de ramen acoustisch beter hebben kunnen isoleren.
Daarbij ontbreekt de lift. Op zich verder prima hotel. De akoestische overlast is niet hun schuld wel hun verantwoordelijkheid als je overnachtingen aanbiedt

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 24 september 2022

De naam doet een chique hotel vermoeden maar helaas bleek het inmiddels vergane glorie. Het bed was flink doorgezakt, de kussens leken meer op hoge kussens van een bank en het dekbed had zijn beste tijd ook gehad.
Op de muren zaten bloedvlekken, de stopcontacten ontzettend vies, in de kledingkast zat een groot gat, en zo kan ik nog even doorgaan.
Een lekkere douche was er niet bij want er stond een wat dubieuze jacuzzi die zijn beste tijd ook had gehad. Na een nacht met weinig slaap vanwege de eerst genoemde redenen toch uitgekeken naar het ontbijt. Helaas
bleek dat ook een deceptie.
Heel jammer want de locatie is top en het gebouw heeft zoveel potentie en geschiedenis.

Mocht het nog niet duidelijk zijn, ik zou dit hotel niet aanraden.

Datum van verblijf: september 2022