ET15
Zuid-Holland, Nederland

Sfeervol & authentiek hotel met fijne medewerkers.

Beoordeling van Boutique Hotel De Doelen
4,0 van 5 bollen18 okt 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Super lokatie op de markt, midden in het bruisende centrum met vele horeca gelegenheden en winkels.
Hotel is zeer sfeervol, met name beneden en het trappenhuis. De ‘zolderkamer’ was prima, maar heeft niet de authentieke sfeer van de rest van het hotel. Vriendelijke ontvangst en behulpzame medewekers.
Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Bezocht met familie
Gereageerd 19 okt 2021
Beste Wander04014743814,

Bedankt voor deze mooie recensie! Wat goed om te lezen dat het hotel, de locatie en het personeel zo goed zijn bevallen. De feedback over de kamer zullen wij zeker meenemen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen in ons hotel!

Roos
2.2 km van Boutique Hotel De Doelen
Terrace
  • Tripadvisor
3.5 km van Boutique Hotel De Doelen
This is one of the terraces around our lounge, a great place to sit outside and enjoy your breakfast :)
1.9 km van Boutique Hotel De Doelen
Exterior view
  • Mercure
2.1 km van Boutique Hotel De Doelen
0.6 km van Boutique Hotel De Doelen
  • Algotels
Meer hotels in Groningen bekijken
Beoordeeld op 30 september 2021

De kamers zij prima en van alle nodige zaken voorzien. De locatie kan bijna niet beter, midden in het centrum aan de Grote Markt dus dicht bij alle Highligts van Groningen. Het personeel is echt geweldig onder leiding van de zeer gastvrije en attente Marijke geven ze je constant het gevoel dat je echt gast bent en niets is hun te veel om voor je te doen. Echt top!

Kamertip: Aan de achterzijde is het natuurlijk rustiger dan aan de voorzijde. Maar dat weet je als je in het centrum een Hotel boekt.
Datum van verblijf: september 2021
De Drie Gezusters, Eigenaar van Boutique Hotel De Doelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2021

Beste Frans,

Wat ontzettend fijn te lezen dat je zo genoten hebt van je verblijf in ons hotel! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.

Rianne

Beoordeeld op 12 september 2021

De locatie is dicht bij vele restaurants en bezienswaardigheden. Winkelstraat ligt ook op een paar meter afstand. Het heeft een ouderwets interieur en is 's nachts erg stil. Ontbijt was lekker en de serveerster (Greetje) was erg attent en vriendelijk

Datum van verblijf: augustus 2021
De Drie Gezusters, Eigenaar van Boutique Hotel De Doelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2021

Beste Ella,

Bedankt voor je mooie recensie!
Wij vinden het fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt gehad.
Hopelijk zien we je snel nog eens terug!

Beoordeeld op 10 augustus 2021 via mobiele applicatie

Zeer vriendelijk personeel en geweldige ligging in de binnenstad van Groningen. Prima ontbijt. Klein terras bij de ingang van hotel, je kunt je biertje bestellen bij de receptie want hotel is onderdeel van De Drie Gezusters. Prima badkamer met ruim toilet en regendouche.

Datum van verblijf: augustus 2021
De Drie Gezusters, Eigenaar van Boutique Hotel De Doelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2021

Beste Ronald,

Wauw hele mooie recensie!
Wat mooi om te lezen dat de service beviel en dat je lekker op ons terras hebt genoten van een biertje.
Wij hopen je snel weer te zien!

Boutique Hotel de Doelen

Beoordeeld op 25 juli 2021 via mobiele applicatie

Stopcontacten liggen zo laag  (kamer 207) dat je ervoor op de grond moet liggen. Het hoort eigenlijk ook wel bij zo'n antiek pand met zijn schitterende trappenhuis. Reserveringen voor zowel ontbijt als diner worden niet altijd correct aangenomen. Wij hebben meerdere malen moeten aantonen dat we hadden gereserveerd, zelfs al hadden we vooruit betaald. Er was ook een wat oudere receptioniste die het wel perfect wist.

Sfeervol, mooi, hotel, schoon, en met vriendelijk personeel en prima ligging. Goede bedden. De kamer wordt keurig schoon gehouden. De aankleding is ouderwets, maar dat past prima bij het hotel. Het gebruik van de douche vergt wat uitproberen. Geen uitbundig, maar wel goed ontbijt. Het diner is doorsnee van kwaliteit, niet slecht, maar ook niet geweldig. Gezien de ligging en het vriendelijke personeel kunnen wij het zeker aanbevelen, ook al is er wat kritiek

Datum van verblijf: juli 2021
De Drie Gezusters, Eigenaar van Boutique Hotel De Doelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2021

Beste gast,

Bedankt voor je recensie, wij waarderen alle feedback die we krijgen! Wat vervelend dat de reserveringen voor het ontbijt en diner niet helemaal goed zijn aangenomen. Wij gaan hier extra aandacht aan besteden. Fijn om te horen dat je wel hebt genoten van de sfeer in het hotel. Wij hopen je zeker nog eens te mogen verwelkomen in ons hotel, zodat wij ons best kunnen doen om te zorgen dat het wel geweldig wordt en die vijfde ster kunnen proberen te verdienen.

Team Boutique Hotel de Doelen

Beoordeeld op 29 juni 2021 via mobiele applicatie

Verbleef hier met mijn dochter voor weekend Groningen. Los van de ligging, het goede eten en gezellige ambiance was het personeel geweldig. Doen echt moeite voor je!
Dat bleek ook toen het met de parkeerkaarten niet lukte en dus alsnog met pin moest betalen in de parking. na een mailtje hierover belde de manager en kon ik de ongebruikte kaarten terugsturen en stond dag later geld op mijn rekening. Top, Marijke en team!!
Volgende keer Groningen weer hierheen!

Datum van verblijf: juni 2021
De Drie Gezusters, Eigenaar van Boutique Hotel De Doelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2021

Beste Erik,

Wauw!! Wat een toffe recensie, hier worden wij erg blij van! Fijn om te lezen dat alles naar wens was en dat jullie in de toekomst weer bij ons willen verblijven, wij kijken er naar uit jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Tessa S