Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Keurige plek met goed eten”
Beoordeling van Tekinev

Tekinev
Geclassificeerd als nr. 10 van 421 Restaurants in Groningen
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Romantisch
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Lunch, Buffet, Reserveringen
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Hele nette en vriendelijke chef. Een van de oude stempel. Zeer goed eten voor de biefstuk in rode wijnsaus. Aanrader!!

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank schumienl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (226)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 226 beoordelingen

3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Super eten en leuke bediening. Prijs kwaliteit goed. Verse producten voldoende voor de vega’s. Eigenaar is een entertainer

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Carst B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op sinterklaasavond hier genoten van de heerlijke gerechten en gezelligheid van de gastheer. Deze had wat last van zijn knie maar niet van zijn humeur.
Wij hadden gekozen voor een drie gangen menu van de kaart en kregen eerst een heerlijke amuse van het huis aangeboden.
Als dit het niveau voor de rest van de avond zou zijn kwam het wel goed. En het kwam meer dan goed. Wij hebben genoten en bevelen dit restaurant van harte aan.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank erikbL4803JN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mijn vrouw en ik hebben hier heerlijk gegeten
Ik had mix grill met de lekkerste aardappeltjes van Groningen erbij.
Bediening en eigenaar waren zeer vriendelijk.
Zeer de moeite waard.
We komen hier zeker terug.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank 838hendriks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Jammergenoeg was het extreem stil in de zaak maar het viel ons op dat het in heel de stad extreem rustig was. Heel aardige bevlogen eigenaar. Drie leuke gangetjes voor € 30... kun je niks van zeggen. Smaakte prima. Flesje Champagne voor € 40... Komen wel zeker nog wel een keertje...

Datum van bezoek: november 2018
1  Bedank berlin64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tekinev bekeken, bekeken ook

 

In Tekinev geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding