zeer aangenaam verblijf, super ontbijt,
We hebben genoten van de rust in de kamers ,
ligging voor stadwandeling net iets ongemakkelijk , mede door de werken vlak bij het hotel,
verder , alles top en in orde
- Gratis wifi
- Bar/lounge
zeer aangenaam verblijf, super ontbijt,
We hebben genoten van de rust in de kamers ,
verder , alles top en in orde
Geachte Gast,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven over uw verblijf in ons hotel op Tripadvisor. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel.
Cluster General Manager
Dit was voor mij al de derde keer achter elkaar in dit Mercure hotel, altijd prima bevallen.
Dit keer is echter mijn beoordeling middelmatig omdat het bestellen raar ging. Op een avond ging ik op de app de kamer regelen, ik ben accor member, toen stond er een mooie prijs voor de kamer, maar ik werd uit de app gegooid en kwam er niet meer in. De volgende dag weer geprobeerd en toen was gelijk de prijs hoger! Dat verdient geen hoge score.
Geachte Gast
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Onze excuses voor de app. Helaas kunnen wij niet nagaan wat er verkeerd is gegaan, de app word door Accorhotels berheerd. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel.
General Manager
Schoon, goed uitgeruste kamer met alles wat nodig is, een goede matras en het ontbijt is ook goed. Daarbij ook nog kostenloos parkeren, direct voor de deur. Wat wil je eigenlijk meer? Ik niets, rondom tevreden!
Geachte Gast
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij zijn blij om te lezen dat uw verblijf naar wens was!. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel.
General Manager
Personeel was oke, de manager daar in tegen was erg onaardig en wilde op geen enkele manier mee werken. Daardoor mijn gehele verblijf onprettig gevoeld. Na mijn frustraties bij hem op vriendelijke wijzen te hebben aangekaart werd ik genegeerd en met de nek aangekeken.
Prima hotel vlak bij afrit van de snelweg, parkeren voor het hotel tegen betaling. Vriendelijke ontvangst, mooie en schone kamer dagelijks schone handdoeken en schoonmaak. Goed ontbijtbuffet en prima restaurant met heerlijke gerechten.
Geachte Gast
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in ons hotel.
General Manager
Een mooi hotel, dat dicht bij de snelweg ligt en ringweg (wordt op dit moment gerenoveerd en zal voor wat overlast zorgen). Openbaar vervoer ligt ook in de buurt.
Het centrum is goed met te voet te bereiken. Ongeveer 20 a 25 minuten lopen.
De privilege kamer is mooi met voldoende ruimte. De minibar is gratis en wordt elke dag hervuld met genoeg verschillende dranken, zoals spa blauw en rood, 7-up, cola, jus d'orange, wijn en bier.
Het ontbijt was ook goed met voldoende keuze.
Geachte Gast,
Wat fijn om te lezen dat u een perfect verblijf heeft gehad in ons hotel. Bedankt voor het delen op Tripadvisor.
Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen in Groningen.
General manager