Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eten en drinken”
Beoordeling van Block & Barrels

Block & Barrels
Geclassificeerd als nr. 34 van 456 Restaurants in Groningen
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Een avond hier geweest. Het eten was niet bijzonder. Voor vleeseters wel genoeg keuze. Leuk dat je buiten kunt zitten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Travelboy_world
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (92)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 92 beoordelingen

7 september 2019 beoordeeld

Zoals de naam het al zeg; Vlees en bier. Dat is waar je voor komt en dat is ook wat je krijgt. Een goed stuk vlees in een gezellige tent in het centrum van Groningen. Met goed weer kun je heerlijk buiten zitten op het grote terras. Prima tent, prima eten, helemaal niets mis mee.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank marcell024
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima. Lekker eten en drinken. Gevarieerd aanbod met nadruk op vlees. Bij goed weer is dakterras een leuke locatie.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 993willemg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2019 beoordeeld

Het eten was heerlijk (en de wijn ook.) De uitstraling is super leuk en personeel heel vriendelijk.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank LFMarinus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Verrassend restaurant, omdat je niet verwacht dat ze een grote binnenplaats hebben, zodat je lekker - als het weer het toe laat - buiten kunt eten.
Perfect voorbereid vlees, leuke/vlotte bediening.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank johnpeterv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Block & Barrels bekeken, bekeken ook

 

In Block & Barrels geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding