Aan het uiterste einde van Nederland, ligt een hotel op palen in de zee. Toen wij dit boekte verwachtte wij een idyllisch plekje in Nederland, maar daar aangekomen hadden we het idee midden in een industrie terrein te zitten. Het hotel zelf is een super leuk concept, maar de uitwerking ter plaatse viel tegen
Kamer 1 was echt koud! Met hoofdletters. De kachel hebben wij direct op 6 gedraaid, maar deed niets. Dus toen wij terug kwamen vanuit onze avond in Groningen city was het laat en koud! Opzoek naar een nachtportier, maar die niet kunnen vinden. Gelukkig nog een meisje wat de bar bet had afgesloten (rond 23.30 uur) en zij ging heel lief opzoek naar een kachel, niet te vinden. Dan de centrale verwarming omhoogdraaien, maar dit had geen effect. Wij hebben onder 4 dekens geslapen, met sokken aan. Toen wij dit melden, kregen we als excuus dat mevrouw haar echtgenoot er wel even naar zou kijken. Punt... geen "oh wat vervelend" "wat rot om te horen" niks van dat Jammer, want dit had echt anders opgepakt kunnen worden.
De hotelkamer zelf was simpel, erg verouderd en overal zitten stopcontacten met gootjes. Het hotel zelf zie je ook overal stopcontacten... de badkamer was opzich schoon, maar de put liep slecht door en overal was roest... Dat is echt onnodig. Een likje verf of even nieuwe platen in het systeemplafond en het word echt een stuk leuker!
Wat ons fascineerde is het zien van eb en vloed van zo dichtbij! Dat was wat het leuk heeft gemaakt.
Ik zou het hotel zeker niet 1. 2. 3 aanraden, maar het concept is wél echt heel leuk. Dus mijn tip! Knap het wat op, maak het aangenamer om er te verblijven en dan is het echt een veel leuker hotel!