Expedia.comUS$ 128
TravelocityUS$ 128
ZenHotels.comUS$ 128
Agoda.comUS$ 130
Beoordeeld op 25 juli 2021

We waren blij verrast bij aankomst door de locatie aan de haven met een prachtig uitzicht op de schepen en scheepjes aan de voorzijde waar ook een terras en serre is. Mooie grote kamer met ruime badkamer. Goed restaurant met royaal ontbijtbuffet en veel te grote porties bij het diner wat van een zeer goede kwaliteit is.

Kamertip: Vraag een kamer aan de voorzijde, dan is er uitzicht op de haven.
Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 12 september 2020 via mobiele applicatie

Afgelopen week in dit hotel verbleven. We hadden een arrangement geboekt. Hotel houd zich prima aan de corona regels. Wij hadden een kamer aan de zijde van het centrum. De weg die er langs loopt is best rumoerig zeker als je met het raam open slaapt. Het ontbijt en het diner zijn uitstekend. Flinke grote porties, dus je komt niets tekort. Personeel is erg vriendelijk en correct naar de gasten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: september 2020
Beoordeeld op 30 augustus 2020 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier voor de tweede maal in twee jaar met een halfpension arrangement. Net als de eerste keer is ons verblijf prima bevallen. Vriendelijk en kundig personeel, een niet al te grote maar fijne kamer en uitstekend eten. Nadelen: vloerbedekking met vlekken en een gehorige gang. De tv leidt een eigen leven. Van buiten ziet het hotel er uit als een schoenendoos. Maar kijk daaraan voorbij, binnen is het prima voor elkaar. Corona maatregelen zijn duidelijk en makkelijk op te volgen. In de omgeving is genoeg te doen. Wij hebben weer genoten!

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 17 augustus 2020 via mobiele applicatie

We verbleven 3 nachten bij hotel De Boegschroef op basis van halfpension. Correcte ontvangst bij de entree, waarbij informatiemap werd overhandigd. Onze kamer was op de 1e etage aan de kant van de stad, dus geen uitzicht op de haven. Kamer was voldoende ruim met een zacht goed bed en nette badkamer. We waren bij de Boegschroef met tropische temperaturen en hadden onze eigen ventilator meegenomen en dat bleek wel nodig. In de kamers is nog geen airco en dat was bij deze hoge temperaturen beslist erg fijn geweest.
Langs hotel ligt een spoorbaan voor goederen en een rondweg ban Delfzijl, dus je hoort zeker wat verkeersgeluid.
Personeel is erg vriendelijk en correct. De menukaart die bij het arrangement hoorde, bood ruim keus in de gerechten. De keukenbrigade verstaat haar vak en we hebben 3 avonden gevarieerd en heerlijk gegeten. De gerechten zijn ruim en een grote eter komt zeker aan zijn/haar trekken. Het ontbijt is netjes verzorgd en wordt in buffetvorm aangeboden. De Boegschroef is een goed hotel om de omgeving van Delfzijl te ontdekken. Sfeer in het hotel en personeel is prima.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 16 juni 2020 via mobiele applicatie

Gezellig klein hotel aan de haven. Groot buiten terras als ook een fijne serre om te zitten. De prijs-kwaliteit verhouding is echt goed. Wij hadden halfpension en hebben voortreffelijk gegeten. Voor dit geld echt een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2020