Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 23:00
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke Escaperoom!

Samen met 4 vrienden heb ik deze escaperoom gedaan en we vonden het erg leuk. Leuke afwisselende en ... meer lezen

Beoordeeld op 23 april 2018
booyr
,
Nijmegen, Nederland
Geslaagd

Uitdagende escape room, veel onverwachtse wendingen en handig dat je persoonlijke hints krijgt ipv ... meer lezen

Beoordeeld op 21 april 2017
ist389
,
Nijmegen, Nederland
Lees alle 34 beoordelingen
  
vertaald door Google
Populaire tours & activiteiten in en om Nijmegen
vanaf US$ 33,08
Meer info
vanaf US$ 14,26
Meer info
Beoordelingen (34)
Beoordelingen filteren
34 resultaten
Waardering van reizigers
16
10
5
1
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
16
10
5
1
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 34 beoordelingen
Beoordeeld op 12 juli 2015

Onze eerste kennismaking met een escape room bij Mission Escape was zeer de moeite waard. In het uur hebben we geleerd om out of the box te denken, te zoeken op de onmogelijkste plekken, opnieuw en opnieuw te checken en te vinden daar waarvan we dachten echt goed gekeken te hebben. Kortom, een en al verassingen met een leuke ontknoping. Onze kinderen hebben later ook de tweede escaperoom gedaan, weer heel anders maar ook daarover waren ze enthousiast. Aanrader!

Datum van activiteit: februari 2015
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank a_thoonen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2015

Beide kamers gedaan met een groep Zijn heel verschillend en beide erg leuk en verrassend Je puzzelvermogen wordt goed op de proef gesteld en het zat goed in elkaar Ben benieuwd naar de derde kamer die straks geopend wordt!

Datum van activiteit: maart 2015
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank afro1259
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2015

Totaal geen verwachtingen toen ik ging spelen, maar wat was dr. Lev leuk!! Interessant, uitdagend en verrassend. Ik was uren erna nog aan het puzzelen van enthousiasme in mijn hoofd en verheug me al op de volgende kamer om te gaan spelen!

Datum van activiteit: juni 2015
Bedank Zenjen80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2015

Leuk om als team te doen. Verrassend en uitdagend.
Uur ging ook best snel voorbij. Zal het vast nog wel een keer in een andere kamer doen

Datum van activiteit: april 2015
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank f_molenaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2015

Ik heb al meerdere kamers gespeeld en ben behoorlijk fan van escape rooms. Maar ik denk dat tot nu toe dit een van de net wat mindere ervaringen was. Begrijp me niet verkeerd, ik heb me zeker vermaakt! Echter wijkt bij Mission Escape de wijze van oplossen van een kamer mij te veel af van andere escape rooms. Hier moet veel meer gezocht worden naar sleutels, batterijen etc. terwijl ik gewend ben (en het persoonlijk leuker vind) veel minder fysiek te moeten zoeken naar dingen maar meer te puzzelen met wat je in de kamer vindt. Oftewel, de ratio zoeken/puzzelen was mijns inziens hier niet helemaal correct.

Maar al met al een hele leuke ervaring gehad en de kamer gehaald!

Datum van activiteit: januari 2015
Bedank 403martijnv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken