Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nijmegen
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heerlijk gegeten!”
Beoordeling van Frank's Food & Grill

Frank's Food & Grill
Geclassificeerd als nr. 4 van 367 Restaurants in Nijmegen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 52
Keukens: Steakhouse
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat hebben wij heerlijk gegeten met z'n 2e! Een perfect stuk vlees zoals hij hoort te zijn! Lekkere wijn, vlotte vriendelijke bediening.. Wij komen zeker nog regelmatig terug!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 578veerleh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franjo059, Eigenaar van Frank's Food & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Dankjewel voor je positieve woorden, leuk dat jullie er waren!
We zijn blij te horen dat jullie zo hebben genoten van een etentje bij ons.
Tot binnenkort!

Groet,
Team Frank's Food & Grill

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (147)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 147 beoordelingen

11 september 2019 beoordeeld

Door mond op mond reclame hier terecht gekomen, en het blijft in Nijmegen mijn lievelingsrestaurant. Ongedwongen, prima bediening en persoonlijke aandacht.
Mooie gerechten, goede wijn, dat is waar wij voor gaan. Ik raad het restaurant echt aan.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rghpeters
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franjo059, Eigenaar van Frank's Food & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019

Wat super om te horen rghpeters! We vinden het heel fijn dat jullie het bij ons altijd naar de zin hebben. Graag tot snel!

Team Frank's

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst, mooie zaak. Warm en leuke bediening. Leuke gerechten, Lamsrack heerlijk,Tuna steak prima, Ribeye (Australie) goed bereidt. Al met al super!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 565amanc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franjo059, Eigenaar van Frank's Food & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2019

Bedankt voor je mooie recensie 565amanc. We zien je graag snel terug in ons restaurant!

Vriendelijke groet,
Team Frank's

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2019 beoordeeld

Een tijdje hier niet geweest....even vergeten... maar wat een superrestaurant!
Heerlijke champignons in tempura beslag met een goddelijke saus.
Daarna beef tagliata, vlees perfect klaargemaakt op heerlijke ruculo met permesan.
Daarna Eton Mess......
Ik zeg snel heengaan en nooit meer vergeten!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank njac0bs7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franjo059, Eigenaar van Frank's Food & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 september 2019

Bedankt voor je recensie, leuk dat jullie er waren!
Goed om te horen dat alles helemaal naar wens was en jullie zo lekker hebben gegeten.
Komen jullie snel weer langs om de rest van onze menukaart te proeven?

Groet,
Team Frank's Food & Grill

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

‘Per ongeluk’ bij Frank’s terecht gekomen, maar echt heerlijk gegeten. Leuke bediening en een hele bijzondere kaart. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank ReubenNab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franjo059, Eigenaar van Frank's Food & Grill, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2019

Bedankt voor je recensie!
Wat leuk om te horen dat jullie zo aangenaam zijn verrast in ons restaurant.
We hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen.

Groet,
Team Frank's Food & Grill

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Frank's Food & Grill bekeken, bekeken ook

Nijmegen, Gelderland
 
 

In Frank's Food & Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding