Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
leuke onderbreking voor je bezoek aan Goffertpark

een mooi aangelegde kinderboerderij, midden in een heel groot park, en vlakbij een prachtig buiten ... meer lezen

Beoordeeld op 7 augustus 2018
Janny M
Leuke kinderboerderij

Wil je met je kinderen er op uit? Even een dagje afleiding zonder TV/telefoon schermen? Ga dan eens ... meer lezen

Beoordeeld op 5 augustus 2018
robbieenlizzyv
via mobiele applicatie
Lees alle 36 beoordelingen
  
Beoordelingen (36)
Beoordelingen filteren
36 resultaten
Waardering van reizigers
13
18
5
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
13
18
5
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 36 beoordelingen
Beoordeeld op 27 april 2017 via mobiele applicatie

Prima locatie om met kinderen naar toe te gaan. Jammer dat het een koude dag was.
We hebben ons erg vermaakt met de kleinkinderen bij de beesten en de speeltuin.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank DWINGEL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2017 via mobiele applicatie

De kinderboerderij de Goffert is 7 dagen per week geopend en gratis toegankelijk. Naast de vele dieren is er ook een speeltuin voor zowel peuters als de wat oudere kinderen. Er is tevens een kleine horeca gelegenheid waar wat koffie, ranja, koekjes en ijsjes gekocht kunnen worden voor zeer schappelijke prijzen.

Vanuit de kinderboerderij steek je de weg over en sta je in het Goffertpark waar de kinderen heerlijk verder kunnen spelen.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank robbieenlizzyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 januari 2017

de kat die er rondloopt is erg lief, allerlei leuke dieren, reuze varkens en dergelijke. alleen was er eerst een opvang konijnen en nu fokken ze er konijnen, beetje vreemd! aanleg is erg leuk met tuin, speeltuin en misschien komt het treintje ooit nog terug..

Datum van activiteit: mei 2016
1  Bedank blnijmegen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2017

Gezellig, eerst wandelend door het goffertpark. Struinend tussen de oude bomen door om dan even uitrustend gezellig bij de kinderboerderij te gaan zitten.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Henk W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 december 2016 via mobiele applicatie

Jammer van de vogelgrieptoch nog de konijnen en de geitjes kunnen bezoeken.
Goede sfeer, nu nog een treintje

Datum van activiteit: december 2016
Bedank veroniquee826
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken