Orbitz.com
Agoda.comUS$ 97
Beoordeeld op 30 maart 2022 via mobiele applicatie

We kozen dit hotel vanwege de duurzame visie. We betaalden voor 2 nachten €308 (incl ontbijt) - niet goedkoop maar voor een goed hotel hadden we dat er wel voor over.
Helaas bleek de prijs/kwaliteitverhouding heel erg scheef. Zo is Vertoef een extreem gehorig hotel. Als in: je hoort letterlijk elk kuchje. Dat hield ook in dat we de eerste nacht om 06.30 wakker werden van ’de buren’ en de tweede nacht zelfs om 04.30. Ook de koelkast maakt veel herrie - die hebben we uit gezet.
Daarnaast is er (zeker in uitgaansnacht zaterdag) veel overlast van verkeersgeluid van buiten. (Wij sliepen op verzoek al aan de ’rustige kant’ van het hotel in kamer 215). Nu lig ik voor geen enkel bedrag graag wakker, maar voor dit geld voelt het wel heel zuur.

De kamer zelf was erg basic ingericht - met heel felle verlichting recht boven het bed. Ook was er sprake van achterstallig onderhoud: het handdoekenrek en een kapstokhaakje begonnen los te komen van de muur.

Pluspunten waren het fijne bed en het vriendelijke personeel. Toen wij ter plekke aangaven dat er wat dingetjes gerepareerd moesten worden, werden die direct genoteerd. Maar op mijn opmerking over de geluidsoverlast werd aangegeven dat de regel is dat men na 22u geen geluidsoverlast mag veroorzaken en dat ze de mensen naast ons zouden aanspreken. Een goede isolatie zou voor iedereen beter werken lijkt mij.
De aangeboden kortingsbon voor een volgend verblijf voelde dan ook niet als een passende oplossing.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 24 september 2021 via mobiele applicatie

Hotel ligt lekker centraal, kamers zijn ruim en parkeren is op de eigen parking. Dat is erg prettig.
Een echt verbeterpunt is de schoonmaak. Echt onder de maat. Sowieso wordt er (ook bij meerdaagse bezoeken) nog steeds niet schoongemaakt tussentijds. Dit terwijl de Corona maatregelen al ten einde zijn.
Maar dat ik nog terzijde. Het niveau van de schoonmaak laat echt te wensen over. De foto’s spreken voor zich……

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 20 juli 2020 via mobiele applicatie

Fantastische locatie middenin het centrum van Nijmegen, vlakbij het station. We liepen in 5 minuten zo de grote markt op waar we heerlijk gegeten hebben. De auto hebben we twee dagen mogen laten staan, en dat voor maar €7,- per nacht. Zeer vriendelijk personeel. Kamer was schoon en netjes, de kamer had alles wat je je kon wensen. Het was zelfs mogelijk om zelf te koken, maar wij hebben lekker genoten van de verschillende restaurantjes en terrassen. Wij hadden een 'kleine' kamer, dat is ruim genoeg voor twee personen.

Datum van verblijf: juli 2020
Suzanne van Daal, General Manager van Guesthouse Vertoef, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2021

Dankjewel voor jullie review. Jullie zijn meer dan welkom om nog eens te komen vertoeven!

Beoordeeld op 23 november 2019

Vriendelijke ontvangst en vlotte check in.
Parkeren kan pal voor het hotel tegen het redelijke tarief van € 7,-
Onze kamer was relatief kaal maar voldeed prima.
Badkamer is aan de krappe kant, plaatsnemen op het toilet is voor de wat langere medemens een beetje een uitdaging. Fijne douche waarvan de deur wel iets beter water zou moeten tegenhouden.
Zou het zo wéér boeken als we in Nijmegen moeten overnachten.

Kamertip: Aan de straatkant redelijk rumoerig vanaf 's morgens vroeg.
Datum van verblijf: november 2019

Dankjewel voor de review. Inmiddels zijn er maatregelen genomen waardoor het water goed in de doucheruimte blijft.

Beoordeeld op 4 september 2019

Hier 2 nachten met m'n partner geslapen. Ontzettend schone en mooie kamer. Vriendelijk en behulpzaam personeel ook. Locatie is helemaal prima, je loopt er zo heen vanaf het station, maar ligt ook dicht bij de grote weg. Je loopt hiervandaan zo de stad in. Heerlijk verblijf en zeker een aanrader of een plek om terug te keren.

Datum van verblijf: september 2019

Dankjewel voor je review; meer dan welkom om nog eens te komen vertoeven.