Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top speciaalbier cafe”
Beoordeling van Café Van Ouds

Café Van Ouds
Geclassificeerd als nr. 3 van 11 Bars & cafés in Nijmegen
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 17
Wijk: Stadscentrum
Gegevens restaurant
Wijk: Stadscentrum
10 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg leuke tent in centrum nijmegen. Mooie grand cafe achtige sfeer, maar met een enorm verassend bierassortiment. Hele leuke dingen geproefd! Happen zijn goed, lekkere vibe met name op vrijdag en zaterdag erg druk!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank tinusw2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 15 beoordelingen

8 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt verrassende speciaalbieren die je nergens anders in Nijmegen vindt. Sfeer is ongedwongen en personeel zeer kundig. Laat hen je adviseren, dan krijg je altijd wat bijzonders en lekkers!

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank Niek v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een gezellige kroeg waar je 200 verschillende soorten bier kunt proeven. Bediening geeft goede adviezen. Een echte aanrader om eens te bezoeken.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Fasha65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2018 beoordeeld

Een rondje Nijmegen en dan natuurlijk ook even naar Café van Ouds. Klein terras. Goede bierkaart. Genoten van een Pauwel Kwak. Snelle service. Inrichting zoals je ook van een bruin café mag verwachten.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank peterp_noviomagum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Per ongeluk aan komen waaien op eerste Paasdag. Beetje druilerig weer, flink stuk gefietst en toe aan versnaperingen. Perfect plekje! ! We waren wat vroeg, bardame was de tafels aan het opdekken met etenswaar bedoeld voor de mensen die kwamen voor de jaarlijkse kaasfondue met Pasen , dus Paasfondue Wij hebben genoten van een paar heerlijke biertjes geschonken door een dame met vakkennis en zijn met een voldaan gevoel verder het Nijmeegse gaan ontdekken. Goede keus om hier een pittsstop te maken!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Annelies V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Café Van Ouds bekeken, bekeken ook

 
Nijmegen, Gelderland
 

In Café Van Ouds geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.