Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een eetcafé onwaardig”
Beoordeling van Proeflokaal Beij Ons

Proeflokaal Beij Ons
Geclassificeerd als nr. 138 van 338 Restaurants in Nijmegen
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 16
Gegevens restaurant
26 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heel slecht gegeten. Pompoentaart: er zat geen pompoen in. We moesten de taart terugsturen want deze was niet warm genoeg. Geen visitekaartje. De gebakken zalm kon net. Absoluut geen toppertje. Voor het eten hoef je hier echt niet te zijn.
Toch een heel positief punt: de wijn. De Faubel riesling was uitstekend. Helaas een vlag op een modderschuit.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank nijmegen1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 26 beoordelingen

24 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerlijke tent. Wat je je verwacht, krijg je. Prijs-prestatie is goed met leuk terras en fijne sfeer (bruin café). Uitstekend voor een lekkere kroeghap. Ruime keuze in speciaalbieren.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank M349CDrickh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Redelijke bediening. Eten ronduit teleurstellend. Een half uur wachten omdat 1 bakje friet niet genoeg is voor 3 personen... Een half uur lege borden zodat je niet lekker gezellig iets kunt drinken. Griekse spiesjes waar wat gekruid gehakt op zit. Nee, eten laat maar hier. Sfeer is wel leuk.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank M4133CFjans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2020 beoordeeld

Een goede vriend ontmoet. Even bijpraten onder een hapje goed en lekker eten. Dan ga je naar Proeflokaal Beij Ons. Ontspannen sfeer, vriendelijke bediening en uitstekende chef. Ambachtelijke bieren op de tap: kies maar uit. Goede prijs - kwaliteit verhouding. En op dinsdag kun je blijven zitten voor de wekelijkse Pubquiz.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Lucien H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Kom hier regelmatig met een vriend een hapje eten en biertjes drinken. Altijd goed, altijd vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer....

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank bas127
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Proeflokaal Beij Ons bekeken, bekeken ook

 
Nijmegen, Gelderland
 

In Proeflokaal Beij Ons geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.