Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig eten met familie”
Beoordeling van Restaurant Odessa

Restaurant Odessa
Reserveren met
Restaurant Odessa is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 35 van 330 Restaurants in Nijmegen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 44
Beschrijving: Odessa is een eigentijds restaurant dat werkt met verse, seizoensgebonden en biologische ingrediënten. Bij Odessa ben je in een ontspannen sfeer en eet je heerlijke maaltijden in combinatie met lokale ambachtelijke bieren of een goede wijn.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Odessa is een eigentijds restaurant dat werkt met verse, seizoensgebonden en biologische ingrediënten. Bij Odessa ben je in een ontspannen sfeer en eet je heerlijke maaltijden in combinatie met lokale ambachtelijke bieren of een goede wijn.
27 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heel erg lekker gegeten. Super vriendelijke bediening en een mooi buiten terras. Helaas werd het een beethe fris dus konden we fijn binnen eten. Zeker de moeite waard.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Kees & Annet K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (50)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 50 beoordelingen

19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een leuk en gezellig restaurant! Het eten was heerlijk en de bediening was top! Nog een gezellig telefoongesprek gehad met de chef-kok
Mocht je om een recept verlegen zitten? Voldoende receptenboeken aanwezig!

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank Nicole W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

3 gangen veganistisch gegeten, ruime vegan keus en goed aangegeven. Het eten was lekker, niet heel culinair maar eerlijk en goed uitgevoerd. Verder knusse en informele sfeer. Aanrader wat mij betreft.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Merel B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 december 2017 beoordeeld

Huiskamer idee. Kleine kaart. Niet iedereen vond alles even lekker. Moeilijk te vinden dus van te voren goed kijken. Zullen niet snel terug komen..

Datum van bezoek: oktober 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wijnandu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een aanrader! Biologisch en goede kwaliteit. Heerlijk klaargemaakt en heel betaalbaar . Ook nog leuk zitten. Nou wat wil je nog meer? Ja goede bediening en ook dat was het geval! Dus doen!!!

Datum van bezoek: november 2017
1  Bedank josinmarokko
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Odessa bekeken, bekeken ook

Nijmegen, Gelderland
 
Nijmegen, Gelderland
 

In Restaurant Odessa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding