Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eten: Top / Personeel: mwah”
Beoordeling van King of India

King of India
Reserveer een tafel
2
wo 25-11
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 111 van 344 Restaurants in Arnhem
Gegevens restaurant
4 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De nieuwe Covid-regels zorgen voor wat stress bij de eigenaar. Personeel is niet alert, wel erg vriendelijk. Het eten was top! Naan-brood en de Butter chicken om te smullen! Omdat we om 22u uit de zaak moesten, was er geen tijd meer om het toetje te nemen van het 3-gangen-menu.

Datum van bezoek: oktober 2020
Bedank MariekeVxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (88)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 88 beoordelingen

14 september 2020 beoordeeld

met twee personen een drie gangen menu genomen. Voorgerecht (soep) werd zeer snel geserveerd. Daarna kwam het wachten op het hoofdgerecht. Na een uur toch maar even geïnformeerd waar dat bleef. We kregen de indruk dat ze ons totaal vergeten waren. De bediening leek ons ook zeer chaotisch. Na onze navraag kwam het hoofdgerecht vrij snel. Het lamsvlees was erg taai en te lang gebakken. Niet te eten. Dit aangegeven bij de bediening. Deze bood een ander gerecht aan. Gezien de eerste ervaring met de wachttijd hebben we daar geen gebruik van gemaakt. Conclusie, vriendelijke bediening maar lastig te benaderen en chaotisch. Eten zeer zeer matig.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 485lexc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb heerlijk gegeten bij King of India, lekkere authentieke gerechten zoals tandoori chicken en tikka masala, we kregen een verrassingsmenu omdat we een kortingsbon hadden en dat was zeker niet minder maar van zeer goed kwaliteit!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 305fabiand
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2019 beoordeeld

Restaurant was redelijk sfeervol aangekleed, al stonden de tafeltjes wat dicht op elkaar. De bediening was snel, misschien iets te snel (2 minuten na de menukaart kwam al de vraag of we een keuze hadden kunnen maken). Ook kwam de koffie na het hoofdgerecht na ongeveer een minuut. Hierdoor kreeg je het gevoel of ze een beetje haast hadden. Het eten was echter heerlijk, met een uitgebreid menu. Het bijgerecht (dhal curry) had wat meer smaak mogen hebben.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Hertog2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 november 2019 beoordeeld

Op het moment dat men aangeeft all you can eat te willen, Duurt het twee uur voordat je voorgerechtje krijgt. Vervolgens vraag je netjes aan bediening of het eten nog lang duurt wordt er schaapachtig gelachen en doet men hier verder niets aan/mee, geen excuus, helemaal nada noppes niks! we hebben voorgerecht en drankje afgerekend en hebben het restaurant verlaten. Absoluut geen aanrader! Voor ons (we waren met 4) nooit meer king of india! Bespaar je geld en moeite, is een NO GO!

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Mrsvulcan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die King of India bekeken, bekeken ook

 

In King of India geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.