Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 86
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 94
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 85
Aanbieding bekijken
Travelocity
Hotels.comUS$ 94
PricelineUS$ 95
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.944)
Beoordelingen filteren
1.944 resultaten
Waardering van reizigers
650
788
331
133
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
650
788
331
133
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
24 - 29 van 1.944 beoordelingen
Beoordeeld op 17 september 2022

Nette kamer. In de zomer denk ik wel erg warm. Er was geen airco op de kamer. Het menu in het restaurant viel tegen. Stond geen dingen op die we lekker vonden. Ontbijt was prima. Sauna was fijn. 2 nachten voor 200 euro inclusief ontbijt was een prima prijs.

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank miriamleontien
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Arnhem, General Manager van Van der Valk Hotel Arnhem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2022

Geachte mevrouw Leontien,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wat ontzettend fijn dat uw verblijf over het algemeen naar wens is geweest. Wij hebben uw opmerking betreft het diner genoteerd en zullen intern bespreken met onze chef kok hoe we dit kunnen verbeteren.

Mocht u ons in de toekomst nogmaals willen bezoeken, staan wij graag weer voor u klaar.

Met gastvrije groet,
Hotel Arnhem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2022

Mooie junior suite, maar wel muffe / rokerige geur. Bij gebruik van bubbelbad komen er opeens dooie beestjes uit de bubbelgaten... wat ik pas merkte nadat het badschuim was weggetrokken.... wel compensatie aangeboden gekregen dus goede servive. kamertemperatuutinstelling lijkt niet te werken (ventilator wel).

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Alex D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Arnhem, General Manager van Van der Valk Hotel Arnhem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2022

Geachte dhr. Alex D.,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wat ontzettend vervelend dat er beestjes uit de bubbelgaten kwamen, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor. Wij zijn blij dat onze tegemoetkoming u tevreden heeft gesteld. Wij danken u enorm voor uw komst en hopen in de toekomst op een zorgeloos verblijf!

Met gastvrije groet,
Hotel Arnhem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2022

Ronduit een smerige kamer. Wij hadden het niet verwacht, we hebben het reisje en verblijf van onze kinderen aangeboden gekregen voor ons 50 jarig huwelijk. Maar achteraf zijn we behoorlijk teleur gesteld. Het is toch zo dat je voor die prijs die wij hebben betaald toch wel een schonen kamer mag verwachten?. Maar dit was schrijnend hoor. En het vervelende de mensen achter de balie, maken maar steeds een excuus. Ik heb zelf mijn leven lang in de verpleging gezeten, en daar moest en kan alles steriel zijn. logies natuurlijk maar op deze wijze .Dat kan je niet maken. De dames in het hotel hebben de kamer voor ons nog een beetje redelijk gemaakt .En wat moet je, daar sta je dan na een 2 uur durende reis. Met je koffers.. Ik houw nu op en hoop dat ik de 200 woorden heb volbracht.

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jjtijssens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Arnhem, General Manager van Van der Valk Hotel Arnhem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2022

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wat ontzettend vervelend dat uw kamer qua hygiëne niet was zoals u van ons mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan hygiëne en vinden het vervelend dat u deze negatieve ervaring heeft gehad. Onze oprechte excuses hiervoor. Wij zullen intern bespreken met de desbetreffende afdeling om extra alert te zijn op de schoonmaak. Hopelijk kunnen we hierdoor onze kwaliteit gaan verbeteren.

Mocht u ons een tweede kans willen geven, zullen wij er alles aan doen om uw verblijf zorgeloos te laten verlopen.

Met gastvrije groet,
Hotel Arnhem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2022

Prima hotel op prima locatie, geweldige lunch en ontbijt. met zeer vriendelijk personeel. De kamers waren schoon.
In het algemeen zou ik in de badkamer van een tweepersoonskamer ook twee wastafels, of ten minste twee kranen aanleggen.

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank willempeterk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Arnhem, General Manager van Van der Valk Hotel Arnhem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2022

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Wat fijn dat uw verblijf in ons hotel naar wens is geweest en dat u heeft genoten van de faciliteiten. Wij zullen uw opmerking met betrekking tot de badkamer noteren en meenemen in onze renovatieplannen.

Wij danken u voor uw komst en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
Hotel Arnhem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2022

Prima locatie om te fietsen naar arnhem en omstrekenen . Het is heuvelachtig en een e- bike huren is een must. Verder is het personeel vriendelijk, de kamer ruim en schoon en het ontbijt super goed. Iefereen aan te raden.

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank dipoi2
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Arnhem, General Manager van Van der Valk Hotel Arnhem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2022

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en dat u heeft genoten van de omgeving. Wij danken u enorm voor uw komst en hopen u in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen.

Met gastvrije groet,
Hotel Arnhem

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken