Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 137
Hotels.comUS$ 137
PricelineUS$ 136
TravelocityUS$ 136
Orbitz.comUS$ 137
eDreamsUS$ 128
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (131)
Beoordelingen filteren
131 resultaten
Waardering van reizigers
64
48
11
6
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
64
48
11
6
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 131 beoordelingen
Beoordeeld op 30 juni 2020

Hotel is leuk en apart ingericht, ontvangst in eerste instantie vriendelijk, maar service beneden de maat. Speciaal van te voren gebeld of heel vroeg ontbijt (ca. 6.00 uur) mogelijk was, was geen punt, dus geboekt. Per saldo geen ontbijt, behalve wat plakjes brood die ik zelf uit een zak mocht pakken en wat bakjes jam. Medewerkster stond al wel in de keuken bacon en roerei te bakken, maar een spiegelei bakken ging kennelijk haar kracht te boven, werd iig geweigerd.

Datum van verblijf: maart 2020
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank ewinab2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2019

Goed hotel dicht bij centrum Arnhem, leuk ingericht in design-stijl. Kamers zijn relatief klein maar van alle gemakken voorzien. Het personeel is bijzonder vriendelijk en het ontbijt is keurig verzorgd.

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank 527Sjaak
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 april 2019 via mobiele applicatie

Informatieaanvraag snel en duidelijk behandeld, ontvangst zeer hartelijk. Compacte kamer met alles erop en eraan, heerlijk bed. Kamer aan de achterzijde en daarom geen last van het treinverkeer gehad. Goed ontbijt met heel huislijk pakken melk en yoghurt. Naastgelegen bar restaurant Casper is ideaal! Enige jammere is dat klimaat centraal geregeld wordt, ik kreeg het niet onder de 23,5 graden en dat is voor mij veel te warm helaas

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank Brigitte1970
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 maart 2019

Heel leuk hotel.
Ik was voor mijn werk. Ik heb me prima vermaakt. Originele kamer. Het leukste vond ik dat de medewerkers allemaal zo aardig waren. Ik voelde me echt welkom. Het horeca bedrijf wat in het hotel zit is ook heerlijk vertoeven.
In de directe buurt veel goede restaurants. Ik ga zeker terug.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Bjorn39
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 februari 2019 via mobiele applicatie

Prijskwaliteit verhouding valt hier tegen. Dat de kamers klein zijn wisten we al en hadden daarom een upgrade genomen. Alsnog was de kamer klein en onhandig ingedeeld. Bovendien kon de verwarming die vol aan stond niet uit, dus nacht 1 was het bijna 28gr in de kamer. Nacht 2 maar het raam open gehad voor verkoeling, maar daardoor veel rumoer door het spoor naast het hotel en mensen op straat. Helaas een hoop geld betaald voor 2 slapeloze nachten en een bed wat niet lekker lag en slechte service bij het ontbijt. De douche was wel fijn, al kon de deur van de badkamer niet dicht bij het douchen.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank bv6789
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken