Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een verrassing!”
Beoordeling van 't Amusement

't Amusement
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Dessert in Arnhem
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 36 - US$ 65
Keukens: Europees
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
12 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Met mijn team van het werk van ruim 20 personen hier gegeten. We hadden een verrassingsmenu van 5 gangen. En wat een absolute verrassing!

Jammer was dat de bediening een beetje uit de hoogte deed. Was geen klik met onze groep en dat was erg jammer.

Verder is het zeker een leuke ervaring om hier een keer te eten.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank SuusOld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (166)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 166 beoordelingen

6 oktober 2018 beoordeeld

Tot nu toe bij elk bezoek weer heerlijk gegeten en telkens weer op een nieuwe manier gebracht. de wachttijd tussen de gerechten is niet te lang.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank KajeeEm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je van cuilinair eten houdt ben je hier op het goede adres. Verrassende gerechten.
Net publiek. Aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Daanrsv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een vast menu, vastgesteld door de staf en dus een verrassing voor de bezoekers. Heerlijk gegeten van vijf gangen; rode poon, eendeborst, zoet dessert, mooie macrons kwamen oa voorbij. Prachtige zaak met fijne sfeer. Dat heeft Estee goed gedaan. Ze was zelf aan t werk in de keuken en heeft een prima staf om zich heen, was leuk geweest als ze ook even aan de tafel was gekomen.
Ik zou t zeker van harte aanraden om hier te gaan eten... wel even zoeken.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank mirandaboon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisterenavond namen wij met een heerlijk diner afscheid van een collega. De heerlijke Nederlandse (voor)gerechten tesamen met de enthousiaste bediening waren een streling voor de tong. Details over zelfgeplukte paddestoelen, verassende combinaties en de gezellige setting maakten de avond af.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank CvA1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Amusement bekeken, bekeken ook

 
Arnhem, Gelderland
 
Arnhem, Gelderland
 

In 't Amusement geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding