Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goed”
Beoordeling van De Beren Arnhem

De Beren Arnhem
Geclassificeerd als nr. 99 van 341 Restaurants in Arnhem
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 30
Gegevens restaurant
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eten was goed, Spare ribs erg lekker!
Personeel was aardig en werden snel geholpen. Prijs kwaliteit is goed! Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Deferax
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (74)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

15 - 19 van 74 beoordelingen

23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor het eerste gegeten bij de Beren.
Het 3 gangen keuze menu was uitstekend en betaalbaar.
De bediening was uiterst vriendelijk en we werden vlot geholpen.
Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: mei 2018
1  Bedank I3773WYenricop
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Modern, ruim opgezet sfeervol restaurant. Vrij uitgebreide kaart. Je kunt tijdens lunch ook diner bestellen.
In eerste instantie was de entrecote doorbakken, terwijl medium-rare was besteld. Na aangeven werd dit snel en correct opgelost.
Prijzen zijn middenklasse. Kwaliteit goed. Positief was dat er veel groente bij het gerecht zat.
Met kinderen is het ideaal, alle faciliteiten zijn aanwezig: stoel, bestek, menu (6 keuzes) en verschoontafel.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank marinke2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

heel mooi restaurant gemakkelijk voor te reserveren online. Heel lekker eten. Grote keuze aan kindermenu s en ook voor volwassen. Vriendelijk personeel met open keuken. Leuke menu kaart. alleen jammer dat de borden van de kinderen lang bleven staan omdat de ouders een 3 gangen menu hadden terwijl ze leeg waren. geen parking aan het restaurant maar wel een grote ondergrondse parking op wandelafstand.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank 27biancab
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nette prijzen. Redelijke kwaliteit. De Spareribs zijn een "specialiteit", dan verwacht je meer dan je hier krijgt (kwalitafief gezien). Na het toetje hebben we niemand meer aan tafel gezien voor de rekening of een kopje koffie. Na afgerekend te hebben bij de kassa bij de Mc Donalds nog even koffie gehaald.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank remkos399
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Beren Arnhem bekeken, bekeken ook

Arnhem, Gelderland
Arnhem, Gelderland
 

In De Beren Arnhem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding