Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
Opslaan
Van tevoren boeken
Waarom op Tripadvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
Manieren om Veluwsche Stoomtrein Maatschappij te ontdekken
vanaf US$ 33,77
Meer info
Beoordelingen (60)
Beoordelingen filteren
60 resultaten
Waardering van reizigers
33
21
4
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
33
21
4
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 60 beoordelingen
Beoordeeld op 5 augustus 2020

In deze corona-tijs dien je een kaartje te boeken via de website. Je moet dan ook aangeven in welke wagon je plaats wilt nemen. Zelf had ik ruim van te voren geboekt en koos de eerste wagon met de voorste zitplaatsen. Op de heenweg van station Beekbergen naar Dieren was het de achterste wagon, maar na het rangeren in Dieren was het dus de eerste en we hebben dus mooi kunnen genieten van alle bijkomstigheden tijdens zo'n rit, zoals het stoppen bij onbewaakte overwegen en wat daarbij komt kijken.

Datum van activiteit: augustus 2020
Bedank apieterson
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2020

Ontzettend leuk om op station Dieren de aankomst, het rangeren en vertrek van de stoomtrein mee te beleven. Je kunt alles heel goed zien gebeuren. Een hele belevenis!
Als je in de trein zelf zit kun je hier niets van zien want je moet in de trein blijven zitten.
Dit was een topuitje en het kostte niets!

Datum van activiteit: juli 2020
1  Bedank JoCaBeHa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2020

Geweldige museumspoororganisatie met mooi materieel. Men heeft een groot aantal Duitse stoomloc's en verschillende Nederlandse dieselloc's rijvaardig. Benoemd is het jaarlijkse stoomfeest "Terug naar Toen". Helaas wordt dit feest in 2020 overgeslagen. Op 5 juli 2020 gaar men weer rijden, helaas met een speciale 'Corona' dienstregeling. De VSM is zeker een bezoek waard.

Datum van activiteit: maart 2020
Bedank johnjE6503GY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 maart 2020

De Veluwsche Stoomtrein Maatschappij is de mooiste museumspoorlijn in Nederland. Men heeft een indrukwekkende collectie West- en Oostduitse stoomloc's en de grootste collectie Nederlandse diesellocomotieven. Een groot deel van de collectie is rijvaardig. In het eerste weekend van september is het jaarlijkse stoomfeest Terug naar Toen.

Datum van activiteit: maart 2020
2  Bedank kerschoten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2019

Het is erg leuk naar de oude treinen te kijken op het oude werkplaatsterrein in Lieren (Station Beekbergen) Een ritje met de trein naar Dieren is leuk maar er is al genoeg te zien en te beleven op het werkplaats terrein. Er worden op verschillende dagen in het jaar veel stoomtreinen ingezet. Bijv. met kerst of stoomdagen.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank AdjeHols
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken