Beoordeeld op 28 oktober 2019

Midden in het bos in de herfst. Echt prachtig! Het huisje is heel stijlvol ingericht en super knus. Aan alles is gedacht. Super fijn dat we zo op de fiets konden stappen naar Apeldoorn. Het ontbijt was amazing! Ik kom zeker weer!

Beoordeeld op 28 oktober 2019

Heerlijk genoten in dit prachtige huisje in het bos, heerlijk relaxed en genoten van het overdadige prachtige ontbijt 's-ochtends wat een verwennerij. Overdag naar Apeldoorn wat op fietsafstand is, ergens geluncht in de stad. Ik zou het zeker aanraden om hier heen te gaan, zo mooi ook alles gestyld, en de eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam!! Een aanrader dus en we komen gauw weer genieten van deze heerlijke plek!

Beoordeeld op 28 oktober 2019

Het huisje is met smaak en gevoel voor stijl ingericht. Een heel erg gezellig huisje. daarnaast hebben we genoten van de heerlijke ontbijtjes die bezorgd werden op de afgesproken tijd.
Fijne plek om een goede combinatie te maken tussen winkelen, heerlijk eten en relaxte en mooie wandelingen te maken in de bossen.

Beoordeeld op 24 oktober 2019 via mobiele applicatie

Het huisje ziet er prachtig uit. Maar we hadden ook slechte recensies gelezen over de gastvrouw. We dachten zo erg kan het niet zijn. Maar het was erger.

Het is een heel dun laagje hartelijkheid. Als he aankomt denk je gastvrij te zijn ontvangen, maar helaas.

De gastvrouw is zeer gespannen en gestrest en onaardig. Niks is goed. Kinderen mogen niks. Overal instructies wat niet mag. Je krijgt gevoel op eieren te moeten lopen.

Bij het aaien van de honden door de kindjes - na netjes vragen - kwam ze schreeuwend het huis uit tegen de kinderen en naar ons dat we de kinderen moesten verwijderen.

Na vertek kregen we een zeer onaardige mail dat we met schoenen aan hadden gelopen (wat niet zo was) dat we daarom extra schoonmaakkosten moeten betalen. Met kinderen in een nat herfstbos ontkom je niet aan af en toe een blaadje in huis. In mail stond ook dat we dingen (chipjes uit een bord en theepot) kapot zouden hebben gemaakt en dat we dat expres niet zouden hebben gezegd. De toon in de mail is heel onaangenaam. Het bedrag dat er bij hoort extreem. Wij zijn gewend, als er wat is, dat samen op te lossen. Dat gaat niet zo.

Conclusie: mooi huisje, maar doe het niet! Je bent niet echt welkom.

Beoordeeld op 17 juli 2019 via mobiele applicatie

‘wij vonden het niet erg dat we een extra rekening kregen voor een vriend die ons overdag in het huisje kwam bezoeken. en ook niet dat we 6 whatsappjes kregen over waar de auto precies wél en niet moest staan. en ook vonden we het niet erg dat de gastvrouw en -heer aan de voordeur kwamen klagen als we niet onmiddellijk antwoord stuurden op deze whatsapps. We vonden eigenlijk niks erg.’

Datum van verblijf: juli 2019