Klein, fijn huisje met een fijne jacuzzi. Wel enkele verbeterpunten. Een houten huisje zonder verwarming boven, is in Nederland niet heel comfortabel in de winter. Buiten dit verbeterpunt zat er schimmel in de douche, spinnenwebben op het plafond en lag er zand in huis, alsof er een strand mee naar binnen genomen was.
Wij laten ons niet kennen, en hebben er samen, zonder zeuren, het beste van gemaakt.
Wanneer je 450 euro voor weekend betaald, en na uitchecken (na 2 uur rijden) bedenkt dat je iets in de koelkast heb laten liggen, hoop ik dat ik er vanuit mag gaan, dat ze het tegen vergoeding van de verzendkosten opsturen. Mevrouw gaf aan dit zeker te kunnen doen, waarna we werden terug gebeld, om door te geven dat er graag winst op gemaakt werd. Voor een pakketje van 6,95 vroeg ze namelijk 15 euro.
Aangegeven dat we teleurgesteld zijn, omdat we niks hebben gevraagd of geklaagd het hele weekend, en ze geen kind aan ons hebben gehad. Helaas tevergeefs.
Ik zal de kerstman doorgeven, alsnog op zoek te moeten naar een geschikt kadootje.
Jammer, maar helaas. Teleurgesteld einde van een fijn weekend.