Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader in Apeldoorn”
Beoordeling van Pepolino - GESLOTEN

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
Pepolino
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 20
Keukens: Italiaans
Dineropties: Lunch, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Reserveringen
15 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij pepolino, was voor ons de eerste keer maar zker niet de laatste. We kwamen net met de drukte binnen waardoor we wat langer moesten wachten maar de service was verder heel goed, vriendelijke dames en heren. Eten was van goede kwaliteit en goed van smaak. Niet te veel poespas, goede porties. Aanrader in Apeldoorn!

Datum van bezoek: februari 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank STvdD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (16)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

7 - 11 van 16 beoordelingen

8 januari 2015 beoordeeld

prima eten, goede prijs/kwaliteit verhouding! Goede ambiance! Fijne kaart met meer dan alleen een pizza. Ook andere Italiaanse specialiteiten en ook een goede vegetarische kaart!

Datum van bezoek: november 2014
1  Bedank ErnstJanW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2014 beoordeeld

Wij hadden nog een kortingsvoucher van de Postcodeloterij die we bij Pepolino Apeldoorn hebben gebruikt . Het eten was heel goed, een goede kwaliteit /prijsverhouding , vriendelijk personeel

Datum van bezoek: december 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Tonny A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 oktober 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel sfeervol ingericht Italiaans restaurant. Mooi menu. Heerlijke bospaddenstoelensoep en gorgonzola pasta gegeten. Bediening was zeer vriendelijk, maar het liep soms toch wat rommelig. Moesten lang wachten op het hoofdgerecht. De pin deed het niet, maar we konden gelukkig bij de automaat om de hoek geld halen.

Datum van bezoek: oktober 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank Eveline v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2014 beoordeeld

Goed italiaans restaurant met veel variatie in gerechten. Aleen de keuze in pizza's viel wat tegen. Verder waren de pizza's goed van kwaliteit en werden leuk opgediend op een groot houten bord.
Ook waren er kinderpizza's. De kinderen hebben een eigen speelplaats in het restaurant, je kon er zelfs op de muur krijten!

Datum van bezoek: september 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank cherry551
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pepolino bekeken, bekeken ook

 
Apeldoorn, Gelderland
Apeldoorn, Gelderland
 

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding