Volledig restitueerbaar voor wo 11 okt.
Volledig restitueerbaar voor za 14 okt.
Official Site
Agoda.comUS$ 72
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 26 maart 2022

Wat een groot en mooi avontuur zou moeten worden, bleek een deceptie. Bij aankomst in ons pittoreske kamertje bleken er maar 2 stopcontacten te zijn (voor 6 mensen waarvan 2 met kinderen niet ideaal). Als dat het enige is...., helaas. Nog net niet thuisgekomen tijdens kinderbedtijd was het om 00:30 raak en werden we weggestuurd uit de sfeervolle gangen van het StayOkay verblijf. Meevaller, het bed lag lekker. Niet duidelijk of dat door de overmatige alcohol consumptie kwam, wat daar trouwende ook al verboden is. Kort maar krachtig: 1 ster vreselijk. En de trapjes van het stapelbed zijn ook niet best. Captain Iglo bedankt.

Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 2 december 2020

Een zeer matige prijs-kwaliteitverhouding voor de aparte kamer. De sleutel kun je alleen ophalen van 14u-15:30u. Comfort totaal afwezig voor €55,- Tafeltje om ontbijt aan te kunnen nuttigen kan niet worden gagarandeerd. Bij ontbijt geen keuze voor bruin brood of brood van een beetje uitstraling.
Even verderop is een hotel waar ze kamers verhuren voor €75. Maar als je alleen komt is dat €65. Maar dan heel veel comfort die het hotel kan bieden.
Nahet uitchecken kon ik niet meer een kopje koffie drinken. Ik moest voor 15:30u de sleutel ophalen, wat aanvankelijk voor mij (werk in Arnhem) onmogelijk was.

Kamertip: Niet boeken
Datum van verblijf: november 2020
Beoordeeld op 18 juli 2020

Graag om te zijn, snel bij aanpassingen,kinder vriendelijk, dicht bij het Centrum, Kerk, winkels, Park
Goed onderhouden, Niet alleen voor toeristen, ook voor vergaderingen, bijéénkomsten,
Kinderen en Ouders kunnen zich hier goed vermaken, bij Goed of minder Goed Weers geteldheid
Lieve zorgzame medewerkers ! Komen snel in Actie en zijn ook blij met de Gasten

Datum van verblijf: juni 2020
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 2 maart 2020

Deze Stayokay ligt op een rustige plek nabij Apenheul (Apeldoorn-West). Het betreft hier nog een "old-school" Stayokay. Erg sfeervol, wat verouderd maar wel erg schoon. Het geheel heeft een gemoedelijke huiselijke sfeer. Personeel is er erg vriendelijk en behulpzaam. Slaapkamers gedateerd maar wel prima en schoon. Prima douche by the way. Erg rustige ligging, kunt er heerlijk overnachten en in de ochtend staat er een gezond ontbijt voor je klaar.
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 24 februari 2020

We hebben een heerlijk weekend back to basic gehad in het Wikkelhouse. Simpel, maar toch modern en elegant ingericht. Op een prachtige locatie. Echt even weg in de natuur. Goed ontbijt 's ochtends. We waren graag nog een paar nachtjes langer gebleven.

Datum van verblijf: februari 2020