Goede bedden, ruime kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt. En heerlijk gegeten in het restaurant.
Min punt gehorig, drukke weg en auto's die over het grind voor het hotel rijde hoor je erg goed
- Gratis wifi
- Zwembad
Net hotel, fijne sfeer en erg schoon! Ook mooie ruime kamers met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijn verblijf. Gratis parkeergelegenheid op een mooie locatie nabij het centrum en julianatoren
Het ontvangst in het hotel was erg vriendelijk en ook al waren we erg vroeg we mochten toch de kamer al in. Deze was erg groot en mooi met een goed bed.
's Avonds hebben we in het hotel gegeten en dat was prima.
Het ontbijt was goed genoeg, zou iets luxer mogen want dat is toch een groot deel van de ervaring. Ik miste hier wel het volkorenbrood.
De ligging vlak bij Paleis het Loo is super, het Kroondomein is erg mooi om te wandelen.
Ook de stad is op wandelafstand.
Jammer dat het hotel aan een erg drukke weg ligt, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken.
Heel goed gelegen hotel, (op 5 min fietsen van Apeldoorn centrum), met ruime kamers. Enkel de properheid liet wat te wensen over (vloer was stoffig en de 2e nacht werden onze bedden heel vluchtig opgedekt) .
Prettige plek. ruime en nette kamer, dito badkamer. Leuk zwembad voor de kinderen, voldoende ontbijt. Mooie ligging tov paleis het Loo, paar minuten wandelen. Goed bereikbaar met ov vanaf station. Gemoedelijke sfeer en fijn terras voor de ingang in het zonnetje :)
Mooie ruime en nette (junior suite) kamer voor 2 dagen geboekt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt goed en uitgebreid. Perfecte locatie en goede parkeermogelijkheid. Ook dicht bij centrum en voor een mooie wandeling bij Paleis het Loo