B&B de Mansarde voldeed aan al onze verwachtingen en zelfs meer dan dat. Het ligt op loopafstand van het centrum van Apeldoorn, dat is prettig. De ontvangst door Emily was zeer hartelijk.
Het huis beschikt over een uitstekende en grote keuken met oven en magnetron (dus je hoeft niet per se uit eten te gaan!) en een gezellige woonkamer waar je gebruik van kunt maken.
Wij sliepen in de Mansarde kamer: een fijne kamer, met een gezellig zitje en grote TV die verschuifbaar is richting het bed. Ook een mooie badkamer met goede douche. De kamer is niet super groot, maar groot genoeg en prima om er te vertoeven voor twee personen. Wij zijn 's avonds niet eens meer weg gegaan, zo prettig vonden we het op de kamer.
Het bed is hoog en zacht, wellicht iets té zacht voor ons, maar dat is een kwestie van wat je thuis gewend bent. Het kussen was wat te dik voor mij, maar ik slaap thuis bijna plat en was mijn eigen kussen vergeten, dus daar kan De Mansarde niks aan doen.
Het ontbijt was geweldig. Heerlijk vers brood, croissantje, verse jus, zoetigheid, plank met div soorten beleg en gekookt eitje, en een glas met heerlijke yoghurt, cruesli en vers fruit. Meer dan genoeg ook, we hoefden niet meer te lunchen na dit super lekkere ontbijt!
We hebben een heerlijk verblijf gehad in B&B De Mansarde en bevelen het zeer aan.