2 personen bekijken dit hotel
Trip.comUS$ 138
AlgotelsUS$ 132
Beoordeeld op 28 november 2022

Bediening was top: vriendelijk, accuraat. De kamer was zeer ruim. Het behang en het vasttapijt alsook de zetelhoesen zijn wel aan een opfrisbeurt toe. Leuk dat er koffie- theefaciliteiten zijn, badjassen, slippers.

Datum van verblijf: november 2022
Frans van de Laak, General Manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2022

Dag Marianne, dank voor je fijne reactie. Daar worden we blij van! We zijn momenteel alle kamers aan het renoveren, de eeste 30 zijn al klaar. Vanaf 6 maart zijn alle kamers weer helemaal tip top in orde. Graag tot ziens in Apeldoorn! Hartelijke groet, Frans van de Laak - Hotelmanager

Beoordeeld op 22 november 2022

Fijn verblijf: mooi en sfeervol hotel en kamer. Uitgebreid ontbijt en heel vriendelijk mensen. Locatie ook top. Ideaal voor bezoek aan het Loo of genieten van de natuur die de Veluwe heeft te bieden. Kortom zeker reden om nog eens terug te gaan.

Datum van verblijf: november 2022
Frans van de Laak, General Manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 november 2022

Bedankt voor uw bezoek en deze review, erg fijn om te lezen. Graag tot ziens in Apeldoorn. Hartelijke groet, Frans van de Laak, hotelmanager

Beoordeeld op 20 november 2022

Een iets ouder hotel dat ze wel aan het opfleuren zijn. Heel goed ontbijt. Ook de lunch was goed. Hele propere kamers en heeeel vriendelijk personeel. Het is een iets ouder publiek dat hier verblijft.

Datum van verblijf: november 2022
Frans van de Laak, General Manager van Bilderberg Hotel De Keizerskroon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2022

Bedankt Astrid, fijn om te lezen dat jullie hebben genoten. We zijn inderdaad aan het renoveren, alle kamers worden vernieuwd, het wordt erg mooi! In januari en februari zijn we daarom gesloten om begin maart weer open te kunnen voor jong en oud! Ik hoop van harte jullie nog eens te mogen ontvangen in Apeldoorn. Hartelijke groet, Frans van de Laak - Hotelmanager

Beoordeeld op 16 november 2022

We hebben drie geweldige dagen gehad, gelukkig hadden we mooi weer en hebben we een leuke knooppuntenroute gefietst. Ook het centrum van Apeldoorn is heel gezellig. Hotel De Keizerskroon geven we een dikke 9.

Datum van verblijf: november 2022

Dankjewel voor jullie bezoek en deze mooie feedback. Hier doen we het voo, fijn om te lezen! Zoals u wellicht heeft gezien zijn we aan het renoveren. In januari en februari is het hotel daarom gesloten. Per begin maart zijn we weer open met alle 95 kamers geheel gerenoveerd. Het wordt prachtig! Graag tot ziens in Apeldoorn, hartelijke groet, Frans van de Laak - Hotelmanager

Beoordeeld op 15 november 2022

Prima ligging bij Paleis Het Loo voor bezoek aan paleis, wandel- en fietstochten, Gratis parkeergelegenheid, schone en ruime kamers. Genoten van uitstekend 4 gangen wilddiner en uitgebreid ontbijtbuffet. Informatievoorziening bij aankomst had wat uitgebreider kunnen zijn.

Datum van verblijf: november 2022

Bedankt voor je verblijf en je feedback Han. We hebben veel informatie achter de QR code verstopt die je in de bevestiging krijgt en die in het hotel te scannen is. Wellicht was er daardoor te weinig communicatie vanuit onszelf. We leren ervan, nogmaals dank voor de terugkoppeling! Graag tot ziens in Apeldoorn! Hartelijke groet, Frans van de Laak - Hotelmanager