Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Booking.com
US$ 115
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 103
Aanbieding bekijken
Hotels.com
TravelocityUS$ 115
TraveluroUS$ 110
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.094)
Beoordelingen filteren
1.094 resultaten
Waardering van reizigers
433
435
167
40
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
433
435
167
40
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
25 - 30 van 1.094 beoordelingen
Beoordeeld op 29 november 2021

Zeer gemiddeld hotel.
Minder goede bedden.
Badkamer zonder bad.

Prima zwembadje
Prima sauna voorziening
Prima service
Prima ontbijt

Beetje stijf en onpersoonlijk.
Personeel doet z’n best,
Een hotel zonder plus en weinig sfeer.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank LindaHanraads
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 november 2021

Fijn en chique Hotel kamer zijn iets gedateerd.
Dit wordt gecompenseerd door het vriendelijke personeel.
Het restaurant is heel gezellig.
De omgang met de COVID maatregelen wordt strikt gevolgd wat zeer prettig is.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank andrevansloten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2021

Mooi hotel met fijne kamers, goede faciliteiten en zeer vriendelijke medewerkers. Heerlijk ontbijt en een fijn zwembad maakten ons verblijf compleet. Voldoende parkeergelegenheid voor de deur in een prachtige omgeving. Zeker een plek om terug te komen.

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank tslob
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 november 2021

Heerlijk weekendje weg mooi hotel rustig gelegen en zeer vriendelijk personeel. Zeer nette kamer op het oog, probleem was wel dat het matras of heel oud, versleten of iets dergelikks was. Heb geen oog dicht gedaan en volgende ochtend helemaal gebroken met zeer pijnlijke rug

Datum van verblijf: november 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank dannyi257
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2021

De kamer was groot en schoon.
De badkamer is zeer gedateerd even als de lift, de hal en het tapijt overal.
Ook staat op de website dat honden toegestaan zijn, echter je hond komt het restaurant Kingstreet niet in.
Wij hadden en hele kleine chihuahua bij ons van 1,5 kg, keurig netjes in zijn hondentas.
(dus niet los lopend aan de lijn)
Allereerst wordt je door een bepaald personeelslid bij de ingang van het restaurant aangesproken dat je je moet melden bij de 'ingang'.
Welke als je vanaf de lift komt, eigenlijk niet de eerste ingang is naar de eetzaal.
Dus dit zorgt voor verwarring.
Vervolgens word je naar je tafel gebracht alsof je een diner hebt geboekt bij Paleis het Loo aan het staatsbuffet.
Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Zwembad was wel aardig.

Kamertip: allee boeken als alle andere hotels VOL zitten :P
Datum van verblijf: november 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank essie887
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken