Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Erg slecht”
Beoordeling van Green Leaf

Green Leaf
Reserveer een tafel
2
do 4-3
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 20 van 183 Restaurants in Apeldoorn
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 36
Wijk: Binnenstad
Gegevens restaurant
Wijk: Binnenstad
26 september 2020 beoordeeld

Ik moest drie kwartier op mijn eten wachten terwijl mijn vriendin het allang ophad. Sushi was erg klef en de prijs is veel te hoog voor wat je krijgt.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank joseeeetje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (70)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 70 beoordelingen

18 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

All you van eat restaurant
Geen topper maar ook niet slecht
Soms moet je wat langer wachten
We hebben er lekker gegeten en het was gezellig

Datum van bezoek: september 2020
Bedank ikuipers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Fijne stoelen/ banken, leuk ingericht. Het eten is niet geweldig. Tweede keer hier (eerste keer kort na opening) en gaf het een tweede kans. Een derde keer komt in ieder geval niet.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank 686angeliquel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2020 beoordeeld

Het was een zeer chaotische avond. Mijn tafelgenoten hadden al twee gerechten op en ik zat nog steeds te wachten. Dat was de eerste ronde. De rondes daarna waren al niet veel beter. De gerechten werden niet tegelijk geserveerd, maar één voor één. Gezamenlijk eten was er dus niet bij. Sommige gerechten heb ik drie keer om moeten vragen, voor deze geserveerd werden. De kwaliteit van het eten was goed. Dit was de eerste keer en ook gelijk de laatste keer.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Lucky B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2020 beoordeeld

vanavond met mijn vader en broer bij green leaf gegeten. We werden aangenaam verrast door de heerlijke gerechten! Wat een sfeervol restaurant. En bovendien vriendelijk en gastvrij personeel. We zijn in de watten gelegd.
We hebben genoten en komen zeker een keer terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank jolandah414
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Green Leaf bekeken, bekeken ook

 
Apeldoorn, Gelderland
 

In Green Leaf geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.