Volledig restitueerbaar voor 29-09-23
Volledig restitueerbaar voor 30-09-23
ZenHotels.com
Trip.com
Beoordeeld op 31 juli 2022

Geweldig mooi hotel met eigen grote tuin. Vriendelijke ontvangst. De kamer is mooi en groot met een heerlijk bed. Groot restaurant waarin je perfect kunt eten en ook rekening wordt gehouden met een dieet. Vriendelijke bediening.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 11 juli 2022 via mobiele applicatie

Het hotel was echt uitstekend, de kamer vonden we heerlijk goed bed goede badkamer. Het personeel was heel vriendelijk/behulpzaam, we hadden fietsen gehuurd om de omgeving te verkennen geen gedoe simpel geregeld, wij komen sowieso nog zeker een keer terug!

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 5 juli 2022

Mooie kamer in dit hotel. Service is prima. Goed personeel zowel aan de receptie, schoonmaak als in het restaurant. Hoewel dichtbij de snelweg geen geluidsoverlast in de geconditioneerde kamer. Ebike te huur voor een redelijke prijs.

Beoordeeld op 26 juni 2022 via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel, mooie ruime kamers met heerlijke bedden en een ruime badkamer met losstaand bad en inloopdouche. Ook de wellness is top! Het eten was alleen niet altijd heel erg goed. Allereerst een breekbrood dat maar voor de helft was afgebakken. Na dit gemeld te hebben, hebben we wel een nieuwe ontvangen. Vervolgens in het bittergarnituur alleen kaasbitterballen en geen “gewone” bitterballen. Op zich geen probleem, maar meld het even ivm allergieën. Ook bij het avondeten duidelijk aangegeven dat ik een melkallergie gehad. Vervolgens werd het eten geserveerd en aangegeven dat dit helemaal melkvrij was. Bij het proeven van de champignons was echter meteen duidelijk dat dit in roomboter was gebakken. Als je een melkallergie hebt of vegan bent dan is er bij het ontbijt weinig keuze. De eerste ochtend bij drie mensen navraag moeten doen en uiteindelijk werd er een bakje kokosyoghurt gevonden. De dag erna was deze op en iets anders hadden ze niet. Kortom, mooi hotel maar in het restaurant kan nog e.e.a. worden verbeterd.

Beoordeeld op 21 juni 2022 via mobiele applicatie

Kamer was lekker ruim met een terras. Schoonmaak kon beter. Achter het prullenbakje lag er nog iets van de vorige gast. Op de lampen bij het bed zat er stof op de kap en wanneer je op een van de kuipstoelen zit, kun je verschil in de vloerbedekking zien onder het bed. Verkleuring van stof.
Desondanks een heerlijk weekend gehad in dit mooie hotel.

Reistype: Reisde alleen