Hoogtepunten uit beoordelingen
Super tip

Beoordeeld op 9 mei 2024
Guide50808033774
Zet dit op je to do lijst!

Beoordeeld op 2 mei 2024
Lucia H
Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Lees alle 47 beoordelingen

Beoordeeld op 9 mei 2024

Een zalige boottocht, ondanks we maar met z'n tweeën waren doordat er klanten hadden afgebeld is de boottocht toch doorgegaan
We kregen een verrassingstour aangeboden
Leuke en leerrijke uitleg, aangename schipper
Voila...😁
Grtjs Martine en Gunter

Datum van activiteit: mei 2024
Beoordeeld op 2 mei 2024

Een must als je Sneek bezoekt! Gezellig, informatief, flexibel; een gastheer die zorgt dat je een onvergetelijke tocht geniet op en rond het Sneekermeer!

Datum van activiteit: mei 2024
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Met onze vriendengroep een dag in Sneek doorgebracht. Buiten alle gezelligheden van Sneek om, maakte de rondvaart met de Venezuela van Gerard Jansen (Allure) onze dag tot een ware feestdag. Een zeer warm welkom aan boord, een mooie vaartocht, een geweldige lunch maakt, alsook de vele wetenswaardigheden die Gerard weet te melden, maakten het geheel af.
Dankjewel, het was top!

Datum van activiteit: augustus 2023
Beoordeeld op 10 augustus 2023

Voor de derde keer met Rondvaartbedrijf Allure een boottocht gemaakt. Eerste keer het Sneekermeer en tweede keer de palingtocht (ALLEBEI
AANRADERS!!). Nu het ochtend Waterpoortarrangement. Vroeg aan boord van de BlaBear met schipper Arend. Deze man is een groot liefhebber van het water en een fervent natuurliefhebber. Arend vertelt prachtige verhalen en je komt met hem op plaatsen waar je normaal met de boot niet gauw zult komen. Spectaculair was het varen richting het Skutsje dat vervolgens vlak voor ons voorbij schoot. Lekker koffie/thee met oranjekoek aan boord en prachtige natuur gezien. Ons twee uur durend boottochtje liep met twintig minuten uit, geen enkel probleem wat Arend betreft , als iedereen het maar naar zijn zin heeft.
Na onze boottocht hadden we nog een lunch in De Stadsherberg , geregeld door Allure. Overheerlijke mosterdsoep , maar de courgettesoep wasnet zo lekker. Vriendelijk personeel en een overheerlijk lunchmaaltijd. Dit gaan wij zeker nog een keer doen!!!

Datum van activiteit: juli 2023
Beoordeeld op 4 september 2022 via mobiele applicatie

Het was een super leuke & gezellige boottocht met een goede kapitein die ons leuke dingen over Sneek wist te vertellen!! Echt aan te raden!

Datum van activiteit: september 2022