Hoogtepunten uit beoordelingen
Plezierige middag varen!

De schipper heeft ons mee genomen in allerlei weetjes rondom Sneek! Hele afwisselende vaarroute ... meer lezen

Beoordeeld op 24 juli 2024
Evelien v
via mobiele applicatie
Super tip

Een zalige boottocht, ondanks we maar met z'n tweeën waren doordat er klanten hadden afgebeld is de ... meer lezen

Beoordeeld op 9 mei 2024
Guide50808033774
Lees alle 47 beoordelingen

Beoordeeld op 11 juni 2021 via mobiele applicatie

Toevallig kwamen we langs toen de Allure wilde vertrekken voor een rondje Sneker meer, we waren welkom aan boord.
Een schot in de roos. Een heerlijke tocht gemaakt. Schipper Gèrard vertelde interessante en leuke dingen. We konden van alles vragen. We hebben de hele tocht genoten. Aangezien wij nog een paar weken in Friesland zijn zullen wij zeker nog een keer een tocht maken met de Allure en zijn vrolijke schipper want er zijn diverse arrangementen.

Datum van activiteit: juni 2021
Beoordeeld op 12 mei 2021

Wat hebben wij genoten van de rondvaart in omgeving Sneek onder begeleiding van schipper Gerard. Een mooie tocht, persoonlijke verhalen, gezelligheid en gastvrijheid. Heerlijk uitje, ook voor onze kinderen!

Datum van activiteit: mei 2021
Beoordeeld op 3 mei 2021 via mobiele applicatie

Heerlijk dagje gehad op de boot, je werd welkom geheten met een heerlijk Friese Weduwe Joustra schnaps.
De eigenaar van de boot vertelde je enthousiast alles wat je maar wilde weten en liet je alle hoekjes van Sneek en Sneekermeer van dichtbij zien. Het was prachtig!!
Persoonlijk en ongedwongen en je zit op een prachtige boot.
Echt een aanrader om hier te boeken.

Beoordeeld op 28 april 2021

Dinsdag 27 april een boottocht gemaakt en het was perfect! In principe zou Gerard per 1 mei opengaan maar heeft toch geregeld dat wij met z'n tweeën excl de schipper Gerard een mooie boottocht konden maken over de Sneekermeer (2 uur).
Gerard wij hebben super genoten en bedankt voor je service.
Je merkt aan Gerard dat zijn historische sloep en de interesse voor de natuur, Sneek en mensen dat hier zijn passie ligt. Wij komen zeker terug maar dan voor de palingarrangement!
Verder is de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed en krijgt echt waar voor je geld. Ervaar het een keer zelf.

Beoordeeld op 25 april 2021

Schipper Gerard is een man met passie voor zijn sloep en voor het water. Allure heeft diverse tochten in de aanbieding. Wij deden een boottocht van 2 uur over het Sneekermeer. Vooraf gebeld of wij ook Friese oranjekoek konden krijgen tijdens de tocht ( een heerlijke lekkernij). Geen enkel probleem, zo vers van de bakker gehaald, speciaal voor ons!
Gerard vertelt onderweg leuke verhalen over de bezienswaardigen die je krijgt te zien. We hebben enorm gelachen over het verhaal van de drie Franse dames, die hij een keer aan boord had. Hilarisch!!
Prachtige natuur, draaibruggerjes, mooie boerderijen, etc,etc.
Wij komen zeker nog terug bij Gerard om met hem de palingtocht te gaan doen. Hij is daar pas mee gestart en wij zijn ervan overtuigd dat dit ook ontzettend de moeite waard is , zeker als je van paling houdt.
Rondvaartbedrijf Allure: een absolute must als je Sneek bezoekt!!