Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
A Guide to Leeuwarden
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Met collega's na middagje vergaderen leuke stadswandeling door Leeuwarden gemaakt

Interessante verhalen over de stad Leeuwarden, enthousiaste gids. Hij nam ons mee vanaf onze ... meer lezen

vandaag beoordeeld
mfgroep
Culturele Hoofdstad Tour Leeuwarden

Afgelopen weekend de Culturele Hoofdstad Tour Leeuwarden gedaan met gids Henk. Henk heeft ons alle ... meer lezen

6 dagen geleden beoordeeld
1975Rosie
Lees alle 307 beoordelingen
  
Beoordelingen (307)
Beoordelingen filteren
307 resultaten
Waardering van reizigers
241
64
2
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
241
64
2
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
27 - 32 van 307 beoordelingen
Beoordeeld op 15 augustus 2018 via mobiele applicatie

Hartstikke leuk en mooie feitjes gehoord over de stad.
Leuke gids, zij deed erg haar best er iets leuks van te maken.Oog voor iedereen in de groep.
Je krijgt een goed beeld van het ontstaan en de ontwikkeling van de stad

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Adelheid K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een gratis toer door de binnenstad, waarvoor je moet inschrijven. Achteraf kun je doneren naar eigen inzicht.
Onze gids was passioneel, kon veel en leuk vertellen. Door zo'n toer hoor je net ff meer leuke informatie over de geschiedenis van Leeuwarden. En kom je op plekken waar je anders niet zou komen.

Datum van activiteit: augustus 2018
3  Bedank FamilievandenBurg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 augustus 2018 via mobiele applicatie

Er zijn diverse rondleidingen door de stad. Wij kozen het thema culturele hoofdstad. Duurt ongeveer 1,5 uur en achteraf bepaal je zelf de prijs. Zeer de tijd waard.

Datum van activiteit: augustus 2018
1  Bedank Corrie2011
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

Afgelopen zaterdag een gezellige en enthousiaste rondleiding van Henk gehad. Wist veel ins en outs van Leeuwarden, geschiedenis en hedendaagse kunst en cultuur te vertellen. Ondanks het slechte weer, henk wist overal wel een interessant schuilplekje te vinden. Aanrader om meer van de stad te weten te komen.

Datum van activiteit: augustus 2018
3  Bedank Netty K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

Informatief en informeel. Laat een mooi stukje Leeuwarden zien. Henk heeft een goed verhaal en weet veel van de stad. Zeker een aanrader.

Datum van activiteit: augustus 2018
1  Bedank Mufloor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken