Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mag wat mee sfeer krijgen”

Eetcafé Het Leven Leeuwarden
Geclassificeerd als nr. 13 van 313 Restaurants in Leeuwarden
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 18 - € 30
Keukens: Europees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: HET LEVEN ; als het om eten en gezelligheid gaat kun je niet om Eetcafé Het Leven heen. Een heerlijke lunch, een eigenwijs diner of gewoon een bakje koffie of thee om even tot rust te komen, allemaal in een gezellige, ongedwongen setting. Het eetcafé is eigentijds en huiskamerlijk ingericht en er hangt een goede sfeer. Niet in de laatste plaats door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team, dat elke dag de heerlijkste gerechten voor je bereidt. Kom binnen en geniet van Het Leven !
13 februari 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Een echt eetcafe, geen restaurant qua kwaliteit. Curry van wat flauw helaas, volume wel oké, wijn niet bijzonder, ambiance kan sfeervoller. Aardig personeel. Ik zal volgende keer een andere zaak bezoeken. Prijs/kwaliteit klopt wel.

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank RamonvD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (259)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 259 beoordelingen

3 februari 2024 beoordeeld

Eten was niet geweldig, groente en puree koud (hoorde zo volgens de kok). Frietjes lauw, te lang onder de lamp gestaan. Tweede portie was wel warm. Bediening was vriendelijk, eten een teleurstelling vergeleken met een paar jaar geleden. Prijs - kwaliteit verhouding is niet in orde.

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank Mieke R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
30 januari 2024 beoordeeld

Perfecte plek om op zondag na het shoppen in de stad een borrel te doen met kinderen! speelhoekje en kleurplaten aanwezig

Leuke en vlotte bediening, goeie bittergarnituren en nacho's. kortom, volgende keer weer!

Datum van bezoek: januari 2024
Bedank Johannes v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 januari 2024 beoordeeld

Wat een toptent! Ten eerste super goed ontvangen, en de bediening was vriendelijk en heb geen moment met een leeg glas gezeten. We hebben 3 gangen gehad, iedereen had iets anders en het eten was heerlijk. Ik kom hier vaker!

Datum van bezoek: januari 2024
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank 991nienket
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
1 januari 2024 beoordeeld

Was top!!!!! Ik twijfelde wat ik moest nemen en ben op aanraden toch uit gekomen op de tournedos en dit was een droom die uit kwam! Fan tas tisch, ik wil dit niemans ontnemen maar juist laten ervaren!!!

Datum van bezoek: december 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Marijn J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eetcafé Het Leven Leeuwarden bekeken, bekeken ook

 

In Eetcafé Het Leven Leeuwarden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.