“Aanrader.”

Geclassificeerd als nr. 7 van 319 Restaurants in Leeuwarden
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 18 - € 30
Keukens: Europees
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: HET LEVEN ; als het om eten en gezelligheid gaat kun je niet om Eetcafé Het Leven heen. Een heerlijke lunch, een eigenwijs diner of gewoon een bakje koffie of thee om even tot rust te komen, allemaal in een gezellige, ongedwongen setting. Het eetcafé is eigentijds en huiskamerlijk ingericht en er hangt een goede sfeer. Niet in de laatste plaats door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team, dat elke dag de heerlijkste gerechten voor je bereidt. Kom binnen en geniet van Het Leven !
31 augustus 2023 beoordeeld

Als je zonder poespas lekker wilt eten dan is dit een uitstekende plek. De porties waren ruim voldoende en het smaakte heerlijk. En wat ons bovenal beviel was de zeer vriendelijke bediening. Service gericht zonder opdringerig te zijn. Kortom een aanrader voor een ongedwongen, lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar.
Maria uit Almere.

• Sfeer

18 augustus 2023 beoordeeld

Weer heerlijk gegeten, was denk ik de 10e keer, maar nooit de moeite genomen voor een review. Mijn stoofpotje was top, maar ook de zalm voor mijn zoons en de surf en turf voor mijn vrouw.
Vriendelijk personeel en gezellige atmosfeer. Tot volgende keer weer!!

12 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg teleurstellend. Gereserveerd voor diner maar na de borrelhap vertrokken. Niet slecht, maar hele mediocre wijntjes. Niks prikkelends, niks spannends. Nacho's als borrelhapje vooraf... zo saai, zo basic, en dat voor 11,50. Gewoon een zak chips op een bord met wat Tomaat, ui en olijf in de oven met een soort van neppe gesmolten kaas in een juskannetje. Deed voor ons helaas niks. Nachos moeten eigenlijk altijd gefrituurde tortillas zijn met goede toppings en INCLUSIEF kaas in de oven. Voortijds vertrokken. Wel fijn terras en aardige bediening. Deze nachos duurden 30 minuten terwijl er 3 a 4 andere tafels beschikbaar waren.

29 juli 2023 beoordeeld

Goede atmosfeer, goed eten, uitstekende service. Serveerster Regina zorgde met haar vriendelijke en vrolijke houding voor een gezellig verblijf. We komen beslist nog een keer terug.

Datum van bezoek: juli 2023
    • Sfeer
13 juli 2023 beoordeeld

Het eten was heerlijk. We waren met een grote groep, maar het eten werd snel gebracht. Onze serveester kwam regelmatig checken of er nog drinken bijbesteld moest worden. Er wordt rekening met allergieën gehouden. Ik raad dit restaurant zeker aan.

Datum van bezoek: juli 2023

Reizigers die Eetcafé Het Leven Leeuwarden bekeken, bekeken ook

In Eetcafé Het Leven Leeuwarden geweest? Deel je ervaringen!