“Eetcafé Het Leven is al jarenlang terecht een begrip in Leeuwarden, constante en goede kwaliteit”

Eetcafé Het Leven Leeuwarden
Geclassificeerd als nr. 8 van 198 Restaurants in Leeuwarden
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 33
Keukens: Europees
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: HET LEVEN ; als het om eten en gezelligheid gaat kun je niet om Eetcafé Het Leven heen. Een heerlijke lunch, een eigenwijs diner of gewoon een bakje koffie of thee om even tot rust te komen, allemaal in een gezellige, ongedwongen setting. Het eetcafé is eigentijds en huiskamerlijk ingericht en er hangt een goede sfeer. Niet in de laatste plaats door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team, dat elke dag de heerlijkste gerechten voor je bereidt. Kom binnen en geniet van Het Leven !
18 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon goed, heerlijk gegeten, ruime keuze en goede kwaliteit. Al jaren komen wij hier met veel plezier, no nonsense en een gezellige sfeer.

17 februari 2023 beoordeeld

Heerlijk gegeten, ook goede vegan en vega opties op het menu. vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteit verhouding

15 februari 2023 beoordeeld

Op Valentijnsdag hebben we heerlijk gegeten en hing er een prettige sfeer. Tijdens het eten werd er een optreden verzorgd van een gitarist. We hebben een prima gastervaring gehad.

13 februari 2023 beoordeeld

Heerlijk gegeten en super aardig personeel! We hadden die avond een strak schema en ondanks dat het druk was met reserveringen werd er speciaal een plek voor ons gemaakt en was het eten fantastisch en waren we precies op onze gewenste tijd klaar met eten omdat we nog een afspraak hadden! Wij komen zeker terug!!

13 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden niet gereserveerd en het was erg druk. De Egenaar deed veel moeite om voor ons een plaats vrij te maken en hete ons welkom. Zeer vriendelijk personeel en goed eten. Ook zeker voor de vegetariërs.

Reizigers die Eetcafé Het Leven Leeuwarden bekeken, bekeken ook

In Eetcafé Het Leven Leeuwarden geweest? Deel je ervaringen!