“Super ervaring!”

Geclassificeerd als nr. 7 van 316 Restaurants in Leeuwarden
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: € 18 - € 30
Keukens: Europees
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: HET LEVEN ; als het om eten en gezelligheid gaat kun je niet om Eetcafé Het Leven heen. Een heerlijke lunch, een eigenwijs diner of gewoon een bakje koffie of thee om even tot rust te komen, allemaal in een gezellige, ongedwongen setting. Het eetcafé is eigentijds en huiskamerlijk ingericht en er hangt een goede sfeer. Niet in de laatste plaats door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team, dat elke dag de heerlijkste gerechten voor je bereidt. Kom binnen en geniet van Het Leven !
4 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gegeten en erg vriendelijk personeel! Daarnaast is de sfeer ook erg gezellig. Zeker een aanrader.

4 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Top restaurant. Heerlijk eten, goede bediening en een sfeervolle ambiance. De eigenaar komt vragen of alles naar wens is. Kijk zo hoort het

4 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Komen hier regelmatig. Sfeer is super gezellig en het eten heerlijk. We starten met een drankje en broodplank. Daarna hadden we de carpaccio en de zalm vooraf en de sticky chicken en varkenshaasje als hoofdgerecht. Ondanks de drukte hebben we niet lang hoeven wachten op de vriendelijke service. Wat ons betreft een van de leukste zaken van Leeuwarden.

4 februari 2023 beoordeeld

Was heerlijk eten, en ook hele fijne en lieve bediening! Was de kers op de taart van ons dagje uit !

29 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig eetcafé aan de rand van de binnenstad van Leeuwarden. Het eten is lekker en de sfeer in het restaurant is gemoedelijk. De bediening soms een beetje onhandig maar ze bedoelen het goed. Een fijne plek om ongedwongen samen te eten.

Datum van bezoek: januari 2023

Reizigers die Eetcafé Het Leven Leeuwarden bekeken, bekeken ook

In Eetcafé Het Leven Leeuwarden geweest? Deel je ervaringen!