Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima cafe”

Eetcafé Het Leven Leeuwarden
Geclassificeerd als nr. 10 van 199 Restaurants in Leeuwarden
Prijsklasse: US$ 19 - US$ 32
Keukens: Europees
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: HET LEVEN ; als het om eten en gezelligheid gaat kun je niet om Eetcafé Het Leven heen. Een heerlijke lunch, een eigenwijs diner of gewoon een bakje koffie of thee om even tot rust te komen, allemaal in een gezellige, ongedwongen setting. Het eetcafé is eigentijds en huiskamerlijk ingericht en er hangt een goede sfeer. Niet in de laatste plaats door de vlotte en informele bediening. In de keuken staat een sterk team, dat elke dag de heerlijkste gerechten voor je bereidt. Kom binnen en geniet van Het Leven !
16 december 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Aantal keer geweest over de jaren heen. Iedere keer goede bediening en vriendelijk personeel. Eten is er lekker of dit nou lunch of diner is. Een aanrader om hier eens langs te gaan.

Datum van bezoek: december 2022
Bedank petervwt
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (208)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

19 - 23 van 208 beoordelingen

16 december 2022 beoordeeld

Eten was prima. Vooral de compote vonden we verrassend lekker.
Attente bediening. Leuke kaart. Voldoende vegan gerechten.

Datum van bezoek: december 2022
Bedank Bobkorthagen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 december 2022 beoordeeld

Het was vol geboekt. We kregen toch een tafel. Ik was niet zeker van de rode wijn keuze en kreeg er drie te proeven. Toen een beter tafeltje vrij kwam mochten we verplaatsen. Ik maakte een opmerking over iets en dat werd meer dan goedgemaakt. Leuk personeel goede sfeer. Aanrader.

Datum van bezoek: december 2022
Bedank S3915SVpeterd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
10 december 2022 beoordeeld

Vanavond heerlijk samen met een vriendin bij jullie gegeten. Bediening was top! Lekkere saté gegeten.

Datum van bezoek: december 2022
Bedank 579rinekeb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
23 november 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd goed eten met een lekkere wijn er bij. Voorzien van een tip van barman Wouter.
Ook een aanrader voor vega(n)s, ruime keuze en creatieve, smaakvolle gerechten.

Datum van bezoek: november 2022
Bedank 254riemkev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Eetcafé Het Leven Leeuwarden bekeken, bekeken ook

 

In Eetcafé Het Leven Leeuwarden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.