Heerlijk eten en goede/fijne sfeer, vriendelijke bediening. Aanrader! We komen zeker een keer terug.
Van buiten lijkt het een bescheiden zaak maar eenmaal binnen blijkt het zeer ruim te zijn. Sfeervol ingericht, overal gezellig maar nergens te druk. Zeer vriendelijk personeel zorgt voor een fijne avond. De gevarieerde kaart biedt voor elk wat wils. De gerechten zijn smaakvol en ruim geportioneerd. Als liefhebber van speciaalbieren heb ik genoten van de bieren van brouwerij Hert die er op de kaart staan. Hoewel we bij toeval bij dit restaurant terecht kwamen zijn we vrienden voor Het Leven!
Heerlijk gegeten, voor een mooie prijs. Vooral de spareribs met ketjapsaus waren voortreffelijk. Broodplankje ook meer dan voldoende voor 2 personen.
De kok wilde graag even de details van de aangegeven glutenintolerantie bespreken en gaf zeer duidelijk aan wat de mogelijkheden binnen de buiten de kaart waren. En het eten was ook nog erg lekker
Wij hebben hier echt heel lekker gegeten.
Aardige bedieding en eten snel op tafel ondanks de drukte. We hebben ons wel verkneukeld om de wc aanduidingen, mensen zijn compleet in de war (man, vrouw symbool)