Priceline
Orbitz.com
TravelocityUS$ 213
Agoda.comUS$ 233
Beoordeeld op 24 december 2022 via mobiele applicatie

Het is Fletcher gelukt om de grandeur van dit ****hotel volledig buiten beeld te houden. Ons hotelhok (kamer is teveel eer) was saai, anoniem en kleurloos. Klein krap kamertje met laag plafond en een raam dat je niet fatsoenlijk open kon zetten. En als het raam toch open was dan hoorde je het irritante gebrom van de luchtbehandelingsinstallatie er vlak onder. Badkamer was goed gerenoveerd; helaas ontbrak het aan goede afzuiging. Het diner bij het eigen restaurant DuCo was echt slecht, het ontbijt was gelukkig redelijk. De bedden en de kussens waren als enige goed. Kortom, net als bij de Fletcher dinerbon ben je met de Fletcher hotelbon een tweederangs gast. De 4 sterren zijn volledig onvindbaar…

Kamertip: Niet boeken.
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 12 november 2022 via mobiele applicatie

Prima ruime kamer aan de voorzijde van het hotel. Mogelijkheid om het raam te openen met een goed werkende verwarming. Ruime douche en ook koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Ruimte voor bagage opslag en parkeren kan op een paar honderd afstand in een openbare parkeergarage tegen een gereduceerd tarief. Wel een beetje vergane glorie, afhankelijk van waar je kamer is (diverse gebouwen die in tijd aan elkaar zijn geschakeld).

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 4 oktober 2022 via mobiele applicatie

Hartstikke prima. Geen bijzonderheden. Kamer was netjes en het hotel voelt zeer luxueus aan vanwege het feit dat het in een oud paleis gevestigd is. Verders is het personeel vriendelijk en met alle aanwezige faciliteiten zoals binnentuin, lounge en nog veel meer is het een top plek.

Datum van verblijf: oktober 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 13 september 2022

Mooie façade maar kamertje op straatniveau met alle straatlawaai vandien. Carillon elk half uur. Badkamer zonder enig service artikel. Benauwd. Geen safe. Geen apart toilet en onfrisse vloer rond het toilet. Sommige gasten zettenden naar de gang open voor frisse lucht. Receptie vraagt of ik ze niet vertrouw als ik pinbon vraag. Je moet tevoren aangeven hoe laat je komt ontbijten. Nooit meegemaakt. Geen aanrader.

Kamertip: Vraag om rustig gelegen kamer aan de achterkant van het gebouw.
Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 24 augustus 2022 via mobiele applicatie

Mooi van buiten, lekkere binnentuin. Vrij hokkerige hotel. Hadden een tweepersoonskamer waar je net om het bed kon lopen. Ramen kunnen niet open, geen airco, wel fan, maar met warm weer niet aangenaam. Enig groot voordeel is dat het centraal gelegen is. Hotel is vrij verouderd. Twijfel om er ooit weer te boeken.

Kamertip: Geen parkeergelegenheid. Is in garage Zaailand 10-15 min lopen.
Datum van verblijf: augustus 2022