TravelocityUS$ 125
ZenHotels.comUS$ 126
Beoordeeld op 19 januari 2023 via mobiele applicatie

De kamer zag er mooi uit, maar was wel heel erg warm. Er zit geen slot of haak op de deur van de kamer, dat vond ik als vrouw alleen toch niet heel prettig.
Het ontbijt was volgens het hotel tot 11uur maar om 10uur werd er al niks meer bijgevuld en werd er met tafels en stoelen geschoven. Ik heb hierdoor niet rustig kunnen ontbijten.
Verder erg tevreden

Datum van verblijf: januari 2023
Reistype: Reisde alleen
Stéphanie van Wilpe, Guest Services / Front Office van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 januari 2023

Goedemiddag Annemarie,

Bedankt voor het achterlaten van uw review. We stellen het erg op prijs dat u de tijd neemt om uw bevindingen aan ons door te geven zodat we onszelf kunnen verbeteren!

Het is zeker mogelijk om de kamer iets af te laten koelen, u mag ons altijd om advies vragen bij de receptie (voor een eventuele volgende keer).

Wat betreft het lawaai tijdens ontbijt, dit zullen wij zeer opnemen met ons team zodat de gasten rustig kunnen ontbijten.

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag!

Team Oranje Hotel Leeuwarden

Beoordeeld op 14 januari 2023

Fijn hotel, vriendelijke medewerkers.
Eigen parkeergarage.
Er is geen restaurant, maar er zitter er genoeg in de omgeving. Ontbijten is wel mogelijk en is goed verzorgd. De kamers zijn prima en goed schoon.

Datum van verblijf: januari 2023
Sjoukje Witkop, General Manager van Oranje Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2023

Goedemiddag,

Wat fijn om te horen dat uw verblijf u goed bevallen is en het ontbijt naar wens was.
Bedankt voor de goede beoordeling,
Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen

Oranje Hotel Leeuwarden

Beoordeeld op 29 december 2022 via mobiele applicatie

Het Oranje Hotel is een ouderwets behaaglijk en luxueus hotel op kruipafstand van het station. Een plek waar je je thuisvoelt als het buiten koud en nat is, zoals in ons geval. Bijzonder vriendelijk personeel en zeer ruime kamers zijn de kers op de taart.

Kamertip: Het hotel heeft een eigen parkeergarage. Vroeg komen is het devies, want de ruimte is beperkt en er kan niet gereserveerd worden.
Beoordeeld op 24 december 2022 via mobiele applicatie

Goed verblijf gehad. Onverwacht ging ons zoontje mee en we konden op het laatste moment kon nog een extra bedje geregeld worden.

Mooi hotel dichtbij het centrum en vriendelijk personeel!
Ontbijt was heerlijk! Bedden lagen goed.

Beoordeeld op 19 december 2022 via mobiele applicatie

Voor ons weekendje Friesland gekozen voor het Oranje Hotel Leeuwarden. En het was een schot in de roos. Lokatie top! Eigen parkeergarage was vol, werd ons vriendelijk en duidelijk verteld waar we onze auto dan wel konden parkeren. Deze garage was ook vlakbij en goedkoper, dus niet verkeerd. Nette kamer en badkamer. Heerlijke bedden! Aangezien wij de volgende ochtend een afspraak hadden voor een uitgebreide lunch geen ontbijt genuttigd in het hotel. Dus daar kan ik niets over vertellen ;)