Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk en écht Thais”
Beoordeling van Thai By Jai

Thai By Jai
Geclassificeerd als nr. 68 van 203 Restaurants in Leeuwarden
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten voor een lage prijs. Vorig jaar ben ik in Thailand geweest, en het eten bij Thai By Jai is net zo goed. Vanavond gaan we weer (als het niet vol is tenminste)

Datum van bezoek: september 2019
Bedank tomkY7417HS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (8)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 8 beoordelingen

21 augustus 2019 beoordeeld

Super lekker wij zijn meerdere keren in Thailand geweest maar hier was het minstens zo goed alles klopte en alles even vers en lekker komen gauw weer , dikke 10

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Extraordinary800195
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2019 beoordeeld

Nog een zeer nieuw restaurant waar de bediening zeer vriendelijk en behulpzaam is met het kiezen van de gerechten alles met verse ingrediënten en ruime porties.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Clinneke67
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Aanwinst voor Leeuwarden! Als je van Aziatisch eten houdt, is dit een heerlijke plek om neer te strijken!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank tjissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant is mooi. Het personeel is vriendelijk. En last but not least, het eten is prima. Goede keuze in Leeuwarden!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank oanhnguyen100
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Thai By Jai bekeken, bekeken ook

 

In Thai By Jai geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding