8 personen bekijken dit hotel
Priceline
Trip.comUS$ 113
AlgotelsUS$ 116
Beoordeeld op 28 mei 2023

Het was voor onze beleving luxe puur. Vriendelijk en goed opgeleid personeel.
Kamer heel luxe met veel ruimte. Goed bed met goede kussens. Mooie ruime badkamer met bad en douche. Alles heel netjes schoon.

Datum van verblijf: mei 2023
Rolf Jan van Zeyl, General Manager van WestCord WTC Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2023

Beste Siska,

Vriendelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad in ons hotel. Wij waarderen uw complimenten over onze medewerkers. Ook vinden wij het fijn dat u tevreden bent over de kamer. Wij zullen deze complimenten met onze medewerkers delen.

Wij verwelkomen u graag weer in ons hotel.

Beoordeeld op 25 mei 2023

We hadden de Comfort Deluxe Room King geboekt, en kregen kamer 616 toegewezen
Positieve punten;
-vanwege een dons allergie van mijn man had ik om een synthetische dekbedden en kussens gevraagd, en deze lagen inderdaad op het opgemaakte bed.
- de kamer was erg ruim en schoon, meer dan voldoende kastruimte/opbergruimte
- erg vriendelijk personeel
- prima ontbijt
- ruim opgezette ontbijtruimte
- mooie doorzichtige wastafel
- genoeg ruimte op de plank onder de wastafel om toilettassen op kwijt te kunnen
Negatieve punten;
- we konden onze handen met goed fatsoen niet wassen aan de wastafel in de badkamer. De reden hiervoor was dat de kraan te kort was, waardoor er geen ruimte was onder de kraan en tussen de achterwand van de wastafel, heel irritant
- in de beschrijving van de kamer stond dat we een regendouche zouden hebben, een mens kan zich maar ergens op verheugen, toch. Heel teleurstellend was dat er alleen maar een normale douchekop op de douchestang gemonteerd was, een regendouche was niet aanwezig
- het handvat van de föhn was plakkerig en vies. En het knopje om de warmte te regelen was lam, waardoor je het knopje steeds vast moest houden om hem in de hoogste stand te kunnen gebruiken
Kortom, voor het geld dat we voor deze kamer betaald hebben, had ik gehoopt deze negatieve punten niet op te hoeven schrijven

Beste Marijke,

Wij willen u bedanken voor de genomen moeite van het schrijven van deze recensie.

Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kamer, het personeel en het ontbijt. Uw review is van belang voor het verbeteren van onze service. Zo kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Wij nemen uw feedback serieus en gaan met de verbeterpunten aan de slag.

Hopende u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons hotel.

Beoordeeld op 19 mei 2023

Zeer ruime kamer, apart toilet ook fijn. Heerlijk geurende shampoo en bodylotion. Bed zeer groot en matras niet doorgezakt! Wel was de ombouw van het bed beschadigd. Heerlijke relax fauteuils. Dicht bij het centrum 👍

Kamertip: Op loopafstand van het centrum
Datum van verblijf: mei 2023
Rolf Jan van Zeyl, General Manager van WestCord WTC Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2023

Beste Miranda,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden over de kamer bent. Wat fijn dat de shampoo en bodylotion naar wens is geweest. Wij verkopen deze producten (FAYR Cosmetics) ook. Op de officiële WestCord Hotels website kunt u deze, en nog vele andere producten, bestellen. Wij zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Zo zijn wij ook bezig om de bedden te vervangen.

Hopende u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons hotel.

Beoordeeld op 18 mei 2023

Fantastisch gegeten bij Élevé, enthousiast team vooral de uitleg bij spijs en drank was ongeëvenaard! Heerlijk geslapen en ontbeten, kortom voor herhaling vatbaar!! Kamer schoon en lekker lekker geurende producten in badkamer.

Datum van verblijf: mei 2023
Rolf Jan van Zeyl, General Manager van WestCord WTC Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2023

Beste Baukje,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze geweldige recensie.

Wij vinden het fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van het diner in Restaurant élevé. Ook waarderen wij complimenten over uw verblijf in ons hotel. Wij zullen deze complimenten met het team delen.

Wij verwelkomen u graag weer in ons hotel en/of restaurant.

Beoordeeld op 5 mei 2023

Ik had een mooie ruime modernde kamer op de 7e verdieping. Het bed was comfortabel. Mooie ruime moderne badkamer. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker. Ik kon parkeren recht voor de ingang op de invalidenparkeerplaats, omdat ik slecht ter been ben. Jet hotel is goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Datum van verblijf: april 2023
Rolf-Jan van Zeyl, General Manager van WestCord WTC Hotel Leeuwarden, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2023

Beste Camper,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze recensie.

Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden over ons hotel bent. Ook fijn dat het ontbijt in de smaak is gevallen. Tevens waarderen wij het dat u ons hotel ook adviseert voor gasten die slecht ter been zijn.

Wij verwelkomen u graag weer in ons hotel.