Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 71
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19-08-22
Expedia.com
US$ 70
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 20-08-22
FindHotel
US$ 66
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.comUS$ 70
PricelineUS$ 71
Trip.comUS$ 78
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (72)
Beoordelingen filteren
72 resultaten
Waardering van reizigers
13
21
21
7
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
13
21
21
7
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 72 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2020 via mobiele applicatie

We hadden de 3 persoons kamer aan de voorkant op de eerste verdieping. Het is een grote kamer alleen gedateerd. Het personeel is uiterst behulpzaam. Let op als je de auto bij het hotel kwijt wil moet je dat vooraf doorgeven. Anders is het een kilometer naar de Jumbo parkeergarage.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 32adrianneb
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 augustus 2020 via mobiele applicatie

In de kamer zaten de stopcontacten los en waren er onverklaarbare vlekken op de muur. We keken met ons raam (die niet helemaal open kon) uit op een parkeerterrein. En de kamer over het algemeen ziet er erg gedateerd uit. We hadden ook ontbijt genomen maar dat viel tegen. Het brood was wel lekker maar simpel. De badkamer zag er wel goed uit. De sleutels waren onhandig groot. Je kan de deur niet op slot doen zonder sleutel. Ik zou dit hotel niet aanraden zeker niet in de zomer vanwege de slechte ventilatie. Als je niet veel geld wilt uitgeven en in de winter komt en niet hele hoge eisen hebt is het prima.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank viannevh1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 mei 2019 via mobiele applicatie

Kamer was basic. Hier en daar waren nog wat spinnenwebben. Netheid algemeen eerder matig. Meubilair uit de 60-er jaren met gebreken en schade, zoals kleerkast waar de deur ontbrak. Nachtlampjes van elektriciteit voorzien via twee losse verlengkabels (brandveiligheid?!).
Roomservice nihil. Geen verse handdoeken, geen nieuwe shampoo, bedden nooit opgemaakt, zelf wcpapieren moeten vragen...
Ontbijt"buffet" nogal magertjes. Kaas opgedroogd, sommige sneden brood niet vers.
Personeel was wel vriendelijk ... maar dat was het dan.
Hoewel beperkte kostprijs is het voor mij absoluut geen aanrader.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank guydelanghewik
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 maart 2019

Ok, hotel het Anker is niet duur. Maar de kamer is er dan ook naar. Klein met een piepkleine badkamer. Dat neem je dan nog voor lief. Op de eerste dag (we verbleven drie nachten) ontbrak er 1 handdoek in de wissel. Op de tweede dag werd de kamer in het geheel niet schoongemaakt en werden dus alle handdoeken niet verwisseld. Het valt ook niet mee een goede bakker te te vinden, want het brood van het ontbijt was ook niet vers. Samengevat: een goedkoop hotel met goedkope dienstverlening. Maar wel vooraf betalen hoor, want u gaat er misschien zonder betalen vandoor!

Kamertip: Dicht tegen het centrum en toch redelijk rustig!
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PKELDERMAN52
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hotel ligt goed gelegen in het centrum met alles op loop afstand. Café die bij het hotel zit ook gezellig.
Ik zat in een kamer zonder badkamer maar dit was prima aangezien er wel gewoon een wasbak is en de WC om de hoek was.
Het bed was erg fijn, ik heb er beter in geslapen dan in het bed van een 4-sterren hotel een paar dagen geleden.
Alleen mijn enige minpunt is dat de muren nog al dun zijn. Een paar gasten kwamen midden in de nacht terug en ik werd hier wakker van en kan alles mee luisteren.
Ook is het natuurlijk geen paleis maar dat kan je ook niet verwachten voor deze prijs!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank Marleenp1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken