Agoda.comUS$ 122
Beoordeeld op 4 maart 2023

Het is een hotel met fantastisch sfeervol ingerichte ruimtes, superschone kamers en heerlijk eten in het restaurant. Maar bovenal, mensen maken je bedrijf, en hier kwamen we personeelsleden tegen die allemaal, stuk voor stuk, gastvrij, sympathiek en behulpzaam waren. Dit hotel is echt een aanrader!

Datum van verblijf: februari 2023
Post Plaza, Gastenservice/Front Office van Post-Plaza Hotel & Grand Café, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2023

Beste 771dorothew,
Wat een ontzettend vriendelijke, lovende woorden! We vinden het fijn dat u zo heeft genoten van onze Fryske gastvrijheid.
Graag zien we u snel weer in het mooie Leeuwarden. Tot dan!

Beoordeeld op 7 februari 2023

Je word ontzettend aardig en vriendelijk ontvangen. En de kamers zien er picobelo uit. Ook het ontbijt is perfect en ook daar wordt je netjes ontvangen en een plekje gewezen. Met vragen helpen ze je graag en uiterst gemeend vriendelijk.

Datum van verblijf: februari 2023
Post Plaza, Gastenservice/Front Office van Post-Plaza Hotel & Grand Café, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 februari 2023

Beste Monika,
Hartelijk dank voor het schrijven van deze lovende review! We vinden het fijn om te lezen dat u genoten heeft van al het moois dat Leeuwarden en Post-Plaza te bieden heeft. Zien we u snel weer? Groet, Melanie

Beoordeeld op 4 februari 2023

Très bonne service à la réception chambres super propre
Ambiance top
Goeie organisation dat voel je gewoon als je er rondloopt
Spéciale vermeldind voor de blonde dame die het ontbijt verzorgde. Zo vriendelik en attent en gastvrij
Zulke personen kunnen elk bedrijf op een hoger nivôse brengen.een topper dus!
A l annee prochain
Pierre

• Reistype: Reisde alleen

Beste Pierre,
Wat een ontzettend mooie woorden naar aanleiding van jullie verblijf! Daar doen wij het natuurlijk allemaal voor. Uw complimenten zijn overgedragen aan de betreffende ontbijtmedewerkster, waar wij als bedrijf natuurlijk maar al te trots op zijn. Graag tot de volgende keer! Groet, Melanie

Beoordeeld op 29 januari 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is goed en de kamers zijn fijn. Het restaurant is helaas niet goed. Het is chaotisch en slechte bediening. Het ontbijt is niet te doen. Een grote rommel, niet voldoende zitplaatsen en niemand die behulpzaam wil zijn. Jammer want het is een afknapper en haalt het imago van het hele hotel naar beneden. Bij de receptie van het hotel word je heel vriendelijk geholpen, mag wel even gezegd worden.

Kamertip: Parkeren kan in de parkeergarage vlakbij.

Beste Hermine,
Hartelijk dank voor deze feedback naar aanleiding van jullie verblijf bij Post-Plaza. Wat jammer dat jullie bezoek aan ons Grand-Café niet geheel naar verwachting is verlopen.
In het Weekend kan het tijdens de piekuren druk zijn bij het ontbijt, echter is het natuurlijk niet de bedoeling dat onze gasten zich niet gehoord voelen. Dit geldt ook voor het diner. Deze feedback is dan ook gelijk opgepakt en doorgegeven aan onze Grand Café manager.
We vinden het wel fijn om te lezen dat jullie van de kamers wel hebben genoten! Graag tot ziens.

Beoordeeld op 8 januari 2023 via mobiele applicatie

Een geweldig mooi hotel, zeer vriendelijk personeel, prachtige kamers, bedden slapen super. Alles is schoon en netjes. schitterend pand, midden in de stad op 5 min lopen van het bruisende centrum. Super lekker uitgebreid ontbijt. Geen diner genuttigd aldaar

Beste Sandra,
Hartelijk dank voor de mooie review! We vonden het leuk dat je er was, en zo hebt kunnen genieten van het oude Postkantoor waar wij in gevestigd zijn. Graag Oant Sjen, ofwel tot ziens!