Agoda.comUS$ 112
Beoordeeld op 1 augustus 2020

Reservering was niet goed doorgekomen. Leek daarna goed opgelost maar kregen een “vergeten” plaats toegewezen. Moesten meerdere keren om de menu kaart vragen. Uiteindelijk was het voorgerecht prima. Helaas zat er in de carpaccio “als hoofdgerecht” een stuk zalm. Personeel kwam niet om af te ruimen na 3 kwartier zelf naar de bar gegaan met de klacht. Helaas werd dit door niemand opgelost. Gemiste kans!!

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 22 juli 2020 via mobiele applicatie

Gezellig hotel. Schoon. Kleine kamer maar met ventilator en airco. Ontbijt voldoende. Diner heerlijk. Terras top. Bediening super.
Veel gefietst. Mooie omgeving. Je kunt vandaar uit alle kanten op. Dus: boeken in Bolsward.

Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 9 juni 2020 via mobiele applicatie

We hadden een gezellig tafeltje in het restaurant. Grand café sfeer. Maar helaas viel de keuken tegen. Croutons in de uiensoep die oud smaakten en goedbedoeld in de kruidenboter waren gebakken, maar die was ws ook oud. Het kwam de soep niet ten goede. Bij het hoofdgerecht smaakten e gebakken aardappels naar spekvet, en de worteltjes naar maggie. De kok heeft veel smaken toegevoegd aan het eten wat niet nodig zou moeten zijn. Daardoor kreeg de maaltijd iets goedkoops. Maar het meest vervelend: een sliptong was niet gaar, wat tot nachtelijke buikpijn leidde. Kortom: geen goede prijs- kwaliteit verhouding omdat de kwaliteit erg matig is maar het eten niet goedkoop.

Datum van verblijf: juni 2020
Beoordeeld op 28 oktober 2019

Na 'n lange reis van 3 uur met de trein via Oss-Zwolle met overstap naar Heereveen, daar met de bus verder naar Bolsward, dat na 'n uur bussen werd bereikt. In gecheckt Hotel de Wijnberg
. Waar we gastvrij zijn ontvangen met als verrassing 'n borrelplateau voor 2 personen gratis. Goede kamer voorzien van alle gemakken. Na de eerste kennismaking Bolsward op het verwarmd terras n' lekker wijntje gedronken. Daarna genoten van 'n heerlijk 3 gangen diner gekozen uit de uitstekende menue kaart.
Volgende dag genoten van 'n voortreffelijk ontbijt. Na een flinke stadswandeling tegen de middag genoten van het welvoorziene borrelplank (gratis )
Daarna de stads bierbrouwerij en whisky/likeur stokerij bezocht voor een rondleiding
en geproefd van 'n likeurtje in 'n glas met opschrift Us femke
samenvattend 2 hele leuke dagen in Bolsward in hotel de Wijnberg doorgebracht

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeeld op 17 augustus 2019

Voorgerecht en hoofdgerecht waren prima, maar worteltjes en doperwtjes uit een pot kan echt niet voor die prijs. (26,50 voor tournedos) Waarom niet verse groenten? Heel erg jammer! Niet voor herhaling vatbaar helaas.

Datum van verblijf: augustus 2019